Akinek hús undora volt fiú vagy lány lett?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 7. 18:16
11/19 anonim válasza:
Undorodtam a hústól az első és a harmadik terhesség alatt. Az első fiú, a harmadik lány.
A másodikkal bármit meg tudtam enni, most ő a legválogatósabb a 3 közül. Ő is lány.
12/19 anonim válasza:
Én csak a sertéshúst nem bírtam, mikor a lányomat vártam, a többivel (csirke, pulyka, marha, hal) nem volt bajom.
A fiammal nem volt semmi húsundorom, akkor mindig hamburgert ettem volna.
14/19 anonim válasza:
Énis undorodtam a húsoktól és Kislànyom lett. :)
15/19 anonim válasza:
Mindkét terhességem alatt húsundorom volt. Egy lányom és egy fiam. Legendák, hogy tünetekből, pocakformából a baba nemére lehet következtetni.
16/19 anonim válasza:
Már amikor még a pocakomba sem volt a gyerekem akkor is húsundorom volt :D Ilyenre ne alapozz hogy ebből kiderül fiú v lány
17/19 anonim válasza:
Húsundor, édesség+gyümölcs bármikor= múlt héten derült ki, h kislány 😍
18/19 anonim válasza:
A tyúk/csirke/kakas hústól gyakran undorodom, a kacsa, a sertés vagy a marha viszont jöhetne éjjel-nappal.
Én nem hiszek az ilyesmiben...
(Még nem tudom mi lesz.)
19/19 anonim válasza:
Fiú lett. Mai napig csak csirkét tudok enni. 1,5 eves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!