Hova, melyik, milyen szállodába érdemes elmenni kismamáknak is?
Párommal ebben a hónapban házasodunk össze és szeretném meglepni egy pár napos pihenéssel belföldön, illetve én is úgy vágyok egy jó hátmasszázsra, úszásra, de kizárólag számomra is biztonságos helyen!
Előre is köszönöm...Egy 14 hetes kismama
Nem tudom, hogy van-e valaki aki garanciát tud vállalni, bármelyik wellnes hotelért.
Ezek azok, ahol én jártam (terhesség alatt is) és kimagasló volt a szolgáltatás szinvonala.
Kalocsán a Hotel Kalocsát tudom ajánlani.
Én magam láttam, hogy naponta 2x ellenőrzik a víz tisztaságát a mellett, hogy bizonyára van víztisztító berendezés is mert a medencék kristály tiszták voltak.
Svédasztalos reggeli, +5 fogásos redkívük finom vacsit alig lehetett végigenni, annyra bőséges volt.
Mindezt 20 000 Ft/3 éj/fő
Másik lehetséges megoldás a Kolping hotel Alsópáhokon ami mint gyerekbarát családi hotel, biztosan kimagasló a víztisztaság tekintetében.
Egerben a Hotel Koronát tudom ajánlani, a szolgáltatásai nagyon jók és a kozmetikában-masszázsba dolgozó lányok rendkívül kedvesek.
Gratulálok az esküvőhöz és a babához is!! :):):)
szia,
Sajna én nem tudok ajánlani ilyeneket, de az előző hozzászólónak nyílván igaza van.
Viszont a masszázat ki kell hagynod terhesség alatt.
Kellemes babavárást és sok boldogságot kívánok.
Keresd az ún. bababarát vagy családbarát hoteleket. Ezeknek a kialakítása jobban megfelel egy kismamának. Általában több élményfürdő és mindenféle vizes szórakozás, kevesebb a termálvíz (kismamáknak nem ajánlott), és ellenőrzöttebb a higénia. Masszás szinte mindenhol van, kismamáknak csak a talpmasszázst nem ajánlják.
pl Zalakaros, Mendan hotel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!