Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha megmondták, hogy hamarabb...

Ha megmondták, hogy hamarabb lesz meg a babócám, de még most magnesi citricit szedek, ami fájásgyengítő is, akkor honnan fogom tudni, hogy ez már rendes fájás-e vagy nem?

Figyelt kérdés
36.hétben vagyok, dokim azt mondta, hogy még a héten szedhetem a megnesi citricit, de nem biztos hogy kihúzzuk hét végéig. Ma pedig egész nap, főleg délután óta erősebb feszegetést érzek az egész pocakomban, a babucim kevesebbet mocorog, én meg sokat járok wc-re pedig amúgy cs 2-3naponta tudok menni és akkor se könnyen.
2008. nov. 10. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
A 36. héttől elviekben pont emiatt abba kell hagyni a magnézium szedését.
2008. nov. 10. 19:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de ha a dokim mondta, h szedjem még, akkor magamtól nem hagyom el. Amúgy is az érdekelne, h mit kéne most éreznem, ha esetleg megindul így a szülés.
2008. nov. 10. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. Rendszeres fájásokat kell érezned, amik a zuhany, séta hatására sem múllnak el. Azt mondják, ha a baba jönni akar nincs az a magnézium, ami visszatartja. Ha a fájások azonos időközönként jelentkeznek, mondjuk 5-10 percenként, és eltart egy percig, akkor menj kórházba. Ha most bújik ki a babád, már semmi gond nem lesz vele.
2008. nov. 10. 20:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Szerintem már nincs sok hátra, mer egyre erősebben fájdogál :)
2008. nov. 10. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!