Van itt olyan kismama aki 2. trimeszterben kezdet el hánymi?
Figyelt kérdés
Most vagyok 15 hetes és ma reggel kezdtem el hányni legelőször pedig azt hittem hogy milyen szerencsés vagyok hogy megúsztam hát nem ☹️2019. ápr. 5. 08:07
1/2 anonim válasza:
Sajnos ilyen is van èn az elsö fiamal a 3. Trimrszterben kezdtem hànyni. Mäsodikkal egyszersem voltam rosszul.
Kitarâst 😊
2/2 anonim válasza:
Nekem az első trimeszterben volt vészes hányásom ami a 15. hétre teljesen megszűnt. Azt hittem ennyi volt, de a 22. héten a semmiből visszajött. Most már 28 hetes vagyok, de érzem, hogy ez más jellegű, mint az első trimeszteres rosszullétek. Akkor minden ok nélkül tudtam hányni, most érzem, hogy a savamtól van. Étkezéssel és savlekötővel tudom kompenzálni, ilyenkor jobb. Javaslom próbálj meg kekszet vagy olyasmi ételeket enni amik felszívják a savat és kerülni azokat amik savasítanak (pl engem a sajt vagy a paradicsom kikészít), illetve vegyél savlekötőt (Rennie recept nélkül kapható).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!