30. hét környékén van olyan kismama aki nem vizesedett? Ez nomrális ha ez nincs jelen?
Figyelt kérdés
mindenhol azt olvasom hogy ilyenor kezdödik igazan.. nekem 2 hete mintha elvágták volna, pedig ugyanúgy megiszom a 3litert naponta...ennek most akkor örülhetek? kicsit fura :D2019. márc. 31. 19:21
1/12 anonim válasza:
Most az a gond, hogy nincs gond?
2/12 anonim válasza:
33 hetes vagyok, nem vizesedek egyáltalán. A doki meg is jegyezte szerdán, hogy ez ritka, de örüljek neki. Mondjuk az elsővel volt rajtam víz, a másodikkal semmi és most sem. Remélem így is marad ebben az 5 hétben.
3/12 anonim válasza:
Hülyeség amit olvastál vagy nem tudsz rendesen olvasni.
Ilyenkor kezdödhet a vizesedés.
Ez azt jelenti, hogy aki erre hajlamosabb az ekkortól számíthat, hogy elkezd vizesedni.
Èn egyik gyereknél sem vizesedtem, a bokám vékonyka volt végig, és máshol sem éreztem.
4/12 anonim válasza:
A fiammal egyàltalán nem vizesedtem, a lányommal szülès előtt 2 hèttel kezdődött
5/12 anonim válasza:
3 gyereket szültem, egyikkel sem vizesedtem, kis mértékben sem, egyáltalán.
Nem azt írják, hogy ilyenkor mindenképpen, hanem azt, hogy ekkor kezdődHET.
6/12 A kérdező kommentje:
nyilván nem azt gondoltam hogy akkor ez megvan irva a nagykönyvbe hogy akkor mpst indul a vizesedés... de a lényeg az az volt hogy én durván vizesedtem, de két hete mintha elvágták volna és semmo,öedig ugyanúgy csinalok mindent mint azelött... nem azon volt a hangsuly hogy akkor nost kötelezö vizesedni ..
2019. márc. 31. 20:41
7/12 anonim válasza:
Nekem 38 hetesen kezdődött a vizesedés, majd a szüles előtt két nappal reggelre elmúlt minden. Akkor már tudtam, hogy hamarosan szülni fogok.
8/12 anonim válasza:
En csak szules utan vizesedtem be
9/12 anonim válasza:
39+3nál járok, totál semmi vizesedés nem volt.
10/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem vizesedtem a terhesség alatt 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!