Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 6+3 hetes terhes vagyok,...

Ha 6+3 hetes terhes vagyok, akkor 6 hetes, vagy 7 hetesnek számítok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy buta kérdésnek hangzik! De ti hogyan számoljátok a heteket? Nem találtam erre a neten semmilyen leírást erre vonatkozóan.
2019. ápr. 4. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

6.

Mindig a be töltött heteket számold.

2019. ápr. 4. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Pedig nem olyan bonyolult. Ha 23 éves és 1 napos vagy akkor hány éves vagy?

Na, így van ez a terhesség alatt is.

Attól még nem leszel egy évvel öregebb, mert betöltöttél egy adott évet, ahogyan nem leszel egy héttel idősebb terhes sem, mert betöltöttél egy adott hetet.

2019. ápr. 4. 19:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2019. ápr. 4. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Mindig a betoltott het. Regebben meg mobdtak ugyis, hogy a hetedik hetben van (betoltott hat hetes), de ezt mar tudtommal nemhasznaljak.
2019. ápr. 4. 19:31
 5/6 A kérdező kommentje:
4-es igen, engem ez kavart meg igazából!
2019. ápr. 4. 19:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Felénk ezt úgy mondják, hogy " a hetedik hétben vagy", és nem hogy hat hetes terhes de biztos környezet függő
2019. ápr. 5. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!