Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elviselhetetlen derék és...

Elviselhetetlen derék és csípőtáji fájdalmak miatt kiírhat a nőgyógyász táppénzre?

Figyelt kérdés
Szinte járni is alig bírok, napi 9 órát pedig nem tudnék végigülni. Ügyfélszolgálaton dolgozom. Táppénzre vesznek ezekkel a tünetekkel? 26 hetes vagyok
2008. nov. 10. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a nőgyógyásszal megbeszéled,hogy neked ez megeröltető,tápénzre vesz.Vagyis véleményt ir és a házi orvos ir ki.
2008. nov. 10. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Én már a terhességem elején szóltam a nőgyógyásznak, hogy szeretnék táppénzre menni, mert olyan munkakörülmények között dolgozom, ami veszélyezteti a terhességemet (erős fizikai munka, -20 fokos fagyasztókamrába ki-beszaladgálni), egyből felvett ő táppénzre, nem kellett háziorvoshoz mennem. Azóta is a nőgyógyászatra járok a táppénzes papirért. Nyugodtan szólj, biztos fel fog venni.

27 hetes kismama

2008. nov. 10. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen. Lényegében bármi miatt kiírhat a terhesség alatt a doki táppénzre.
2008. nov. 10. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is ügyfélszolgálatról mentem táppénzre a 14. héten, igen, simán kiírhatnak, bár nekem azt mondták, hogy a háziorvos vesz táppénzre, amihez a nőgyógyásztól kell kérni egy orvosi javaslatot.
2008. nov. 10. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Táppénzre felvesznek az első perctől kezdve indok nélkül is!
2008. nov. 11. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!