Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány cm kell kitágulni hogy a...

Hány cm kell kitágulni hogy a szülés (fájdalmak) beinduljon?

Figyelt kérdés
38hétben vagyok.múlt hét elején volt pici vérfolt egyszeri alkalommal.rá két napjára mentem dokihoz és mondta higy 1 ujjnyira ki vagyok tágulva.(de hogy ez normális már ilyenkor).azóta sokszor menziszerűen görcsöl a hasam és a derkam nem erősen és szúr alulról a hüvelyrn mintha a baba nyomná.sokszor a járás is fáj.ma megint volt törlésnél pici nyálkás vér de azóta semmi.de folyamatosan menzis görcseim vannak igaz enyhék.hány ujjnyira lehet kitágulni úgy hogy érezzem a görcsöket rendszeresen? Lehet hogy vki kitágul 6-7 ujjnyira és nincsenek rendszeres görcsei? Szóval ha kinyitódok jobban görcsök nélkül akkor honnan fogom tudni hogy menni kell?vagy azlrt akkora tágulásnál a görcsök is rendszerezödnek és erösödnek?Nem ám.a semmiből megszülök otthon 😂
2019. ápr. 2. 11:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
5 ujj, 10 cm kell a szuleshez plusz elsimult mehszaj. Legalabbis en ugy tudom.... de erositsen meg valaki. 😁🙈
2019. ápr. 2. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!