120 perces terhelesnel 11,8-as ertek?
5 perces internetes rakereses utan gyanitom ez nagyon rossz erteknek szamit...
Bejelentkezem dietetikara, addig tudna irni olyan tapasztalatokat, akinek volt hasonloan rossz ertek?
Nem ertem hogy lett ilyen rossz, 170 cm vagyok 58 kg-val kezdtem a terhesseget eddig 7 kg jott fel azt mondtak ez normalis. 25 hetes vagyok
Aggodom egy kicsit:(
Súlytól nem függ..
Én 160 cm 84-el lettem terhes, 83-al mentem szülni, 7.9 lett az értékem.
Diétát tartottam.
Ekkora értékkel tuti befektetnek pár napra. De ha tartod utána a diétát biztos rendben lesz, ha nem meg írnak inzulint.
Minden jót.
Mikor szültem előtte pár napra befktettek, a szobatársamnak voltak 12 körüli értékei, nagyon sokáig bent kellett feküdnie, és nagyon alacsony ch diétát kapott szegény, azt hiszem 150 grammosat.
Nekem 180 grammosat kellett tartani, az se volt egyszerű
1-es vagyok megint
Igen, ez nagyon magas. Van fogadott orvosod? Neki is mutasd meg az eredményt. Diétát biztos, hogy csinálnod kell, lehet hogy inzulinra is szükséged lesz, (Van akit befektetnek kórházba egy időre) de ezt orvos fogja neked megmondani.
A terhességi cukornak semmi köze ahhoz, hogy milyen magas vagy és hány kiló, ez csak a rizikót növelheti. Ez hajlam kérdése, a hormonok miatt rossz az inzulin válaszod a cukorra. Ez elvileg terhesség után elmúlik, de fontos, hogy tartsd majd be az orvos utasításait, mert ez veszélyes lehet a gyerekre.
Hat itt tartottak a korhazban, egy dietetikus elmondta hogyan kene dietazni. Nyilvan holnaptol tartani fogom. Minden etkezes elott es utan merni fogjak a vercukromat, ha nem javul akkor kapok inzulint is, de remelem erre nem lesz szukseg. Hat nagyon sajnalom, mert rengeteg olyan dolog van ami eddig alap volt az etkezesemben es egeszseges de itt most nem fog mukodni... de hat mindent a babaert. Remelem ha megszultem elmulik🙏🏻
Ha van barkinek barmilyen tippje az etkezest illetoen, szivesen fogadom
Adnak egy táblázatot, benne lesz sokmindennek 100 grammra vonatkozó ch tartalma. Jó ha beszerzel egy digitális mérleget, az elején mindent le fogsz mérni, később már szemre is menni fog miből mennyi kb 100 gramm. Nekem naponta 6x kellett ennem.
Jókenyeret vettem, szeletelt, hátulján rajta van egy szelet ch tartalma.
Húsoknak nincs ch tartalmuk, ha nagyon éhes lennél, virslit ehetsz, nálam ez joker volt. Ugyan ez a tojás, sajt, túró, halak. Ezeket sem kell számolni. Tésztából a barna szinűeket vedd meg, rizsből is, bugurt is ehetsz. Lényeg minél kevesebb legyen az adott ételben a fehér liszt és a cukor. Rozsliszt a legjobb.
Korpovit keksz szintén a barátod lesz. Ha ügyesen csinálod sosem leszel éhes, mégis fogyni fogsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!