Jó ideje (sok hete) vannak keményedéseim, de ma rendszeresen 18-20 percenként jönnek. Lesz végre valami? Csütörtökre vagyok kiírva.
Szia,
először is nekem a védőnő azt mondta, hogy akkor kell elindulni a kórházba, ha két fájás közt annyi idő telik el, amennyi idő alatt beérsz.
Másodszor nekem gyanús, hogy nem fáj, csak kellemetlen... én majd meghaltam, annyira fájt, se ülni, se állni, se feküdni nem bírtam, mikor jöttek a fájások. Én hárompercesekkel indultam el a kórházba...
Tipp: ha letusolsz meleg vízzel - az megnyugtatja az izmokat - és utána el tudsz aludni, akkor ez még nem az a "fájás". De ha már nem tudsz elaludni, annyira fáj, akkor lehet indulni a kórházba.
Könnyű szülést!
Az előző hozzászólónak igaza van,azt tényleg fogod érezni,ha fájásaid lesznek.Az nst nálam smmit sem mutatott,azt mondták bent,menjek vissza 2 nap múlva,és még aznap este el kezdett folyni a magzatvíz és 39 hét 5 naposan meg is szültem:)Szóval így a végén igazából már bmikor beindulhat a szülés:)
Könnyű szülést kívánok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!