Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jó ideje (sok hete) vannak...

Jó ideje (sok hete) vannak keményedéseim, de ma rendszeresen 18-20 percenként jönnek. Lesz végre valami? Csütörtökre vagyok kiírva.

Figyelt kérdés
Reggel az NST-n a 30 perc alatt 3 volt szabályos időközönként, 50-60-ig kiugró csúccsal. Amióta hazaértem, ugyanígy vannak, csak kábé 20 percenként, de egy sem marad ki. Viszont nem fáj, csak feszül a hasam és kellemetlen, de már nagyon-nagyon szeretnék szülni, mert sajnos anyagilag is elég megterhelő heti 3-szor beautózni a kórházba (falun lakunk). Bízhatok, hogy lesz ebből valami, vagy nem jelent semmit?
2008. nov. 10. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

először is nekem a védőnő azt mondta, hogy akkor kell elindulni a kórházba, ha két fájás közt annyi idő telik el, amennyi idő alatt beérsz.

Másodszor nekem gyanús, hogy nem fáj, csak kellemetlen... én majd meghaltam, annyira fájt, se ülni, se állni, se feküdni nem bírtam, mikor jöttek a fájások. Én hárompercesekkel indultam el a kórházba...

Tipp: ha letusolsz meleg vízzel - az megnyugtatja az izmokat - és utána el tudsz aludni, akkor ez még nem az a "fájás". De ha már nem tudsz elaludni, annyira fáj, akkor lehet indulni a kórházba.

Könnyű szülést!

2008. nov. 10. 16:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Pont ez a pláne, hogy bármit csinálok (pihenek, fürdök, porszívózok vagy bármi), akkor is jönnek, és egy sem marad ki. De nem fáj, és ez aggaszt, mert valószínűleg tényleg csak jóslók. Igazán fájhatna már! :)
2008. nov. 10. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az előző hozzászólónak igaza van,azt tényleg fogod érezni,ha fájásaid lesznek.Az nst nálam smmit sem mutatott,azt mondták bent,menjek vissza 2 nap múlva,és még aznap este el kezdett folyni a magzatvíz és 39 hét 5 naposan meg is szültem:)Szóval így a végén igazából már bmikor beindulhat a szülés:)

Könnyű szülést kívánok:)

2008. nov. 10. 16:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezek bizony fájások. Ugyanis a jóslófájások elmúlnak, ha pl. melegvizes kádba ülsz. Szóval egy idő után egyre gyakrabban fognak jelentkezni.
2008. nov. 10. 19:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Azóta zuhanyoztam megint jó meleg vízzel, de ugyanúgy vannak, sőt, pár órája 10 percenként. Ritkán kimarad egy, és 20 perc telik el kettő között, de több sosem. Ellenben még mindig nem mondható fájdalomnak. A hasam alja minimálisan görcsöl, és kemény az egész pocim, de ennyi. Valami nyákdugószerűség már péntek este távozott, de az a kis vércsík lehetett a vizsgálattól is. Ha ez ilyen lassan megy, jó pár nap eltelik, azt hiszem...
2008. nov. 10. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!