3. babákat várom. Az első kettőnél fájt, feszült a mellem de most semmit nem érzek a mellemben, csak émelygés van. Ez gond lehet?
Köszönöm hogy ilyen kedvesek vagytok. Nincs jobb dolgotok mint hogy bunkó válaszokat írjatok???
Kedves második , köszönöm a normális válaszod!
Második vagyok. Ne foglalkozz az ilyenekkel. Kétszer voltam terhes,sajnos az első missed ab volt,de akkor emlékszem,h nekem is feszültek a cickóim. Amikor meg a fiammal voltam terhes,akkor nem. És mindenkitől akinek gyereke van az ismeretségi körömben azt hallottam,h így fáj,úgy fáj,meg feszül,stb...,emlékszem,akkor megkérdeztem anyukámat,h ez normális-e szerinte. Ő akkor megnyugtatott.
És aki azt írta,h biztos azért,mert löttyedt,elárulom,h nálam pl nem volt köze a löttyedtséghez,mivel alig van mellem. Én inkább még poénkodtam is rajta,h legalább nem fog lógni.
Boldog babavárást és jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!