Mitől kemény a hasam? 12 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
Pár napja tapasztalom, hogy a zsírpárna alatt kemény a hasam és sokkal nagyobb, mint előtte. Ez már a méhem növekedésétől lehet? Nem hinném, hogy puffadás lenne, nem érzem.2008. nov. 10. 15:31
1/6 anonim 

válasza:

Szia!!!a puffadást nem is érzed,csak látszodik a pocidon,és picit keményebb mint szokott.....ekkor még a babód bosónál nem nagyobb,tehát attol nemfog nőni a hasad...én most vok 17hetes,nekem most kezdett naprol napra egyre nőni...persze ez is ember függő,kinél mikor kezd el nőni,de 12hetesen csak puffadás......ne aggodj,eltelik egy bő honap,s már látszolagosan elkezd nöni a pocid :-)))
2/6 A kérdező kommentje:
Ülő munkát végzek, napi 8,5 órát ülök az asztalnál, nem tudom ez számít-e.
2008. nov. 10. 15:34
3/6 anonim 

válasza:

megint én vok...nézd én meg állo munkát végezten,tehát nem okoskodni akarok,csak hasonlitani tudom,hogy állo munkával is én már 9-10hetesen alig fértem el a régi megszokott farmerjaimban,mert puffadtam,de szerintem hasonloan müködsz Te is ülő munkával,mert ugy még annyira sem mozogsz....legalábbis szentem :-)))
4/6 anonim 

válasza:

12 hetesen már kb 5 cm a baba, így nőhet a méhed és lehet azt érzed. Egyik barátnőmnek már 14 hetesen nagy hasa volt. 17 hetesen már érezte hogy rúg. Első baba. Szerintem alkati kérdés hogy mikor kezd nőni a pocak. Persze puffadás is lehet, de ilyenkor már lehet a méhed is.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Pont azért írtam, hogy ülök egész nap, mert ugye így alig mozgok, ezáltal a beleim sem.
De megnyugodtam, hogy más is van ezzel így, hogy már ennyi idős terhesen alig fér el a nadrágokban :)
2008. nov. 10. 15:45
6/6 anonim 

válasza:

Szia!
Én 14 hetes vagyok és nekem is nagy a hasam.Már rendesen látszik. Szerintem ez alkattól is függ.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!