Miért van ez? Kevés a festék anyag a tesztben, vagy a hcg szint miatt?
Figyelt kérdés
Pár napja nagyon erős pozitívat teszteltem, az volt az ötödik ( előtte is teszteltem, de halványak voltak) csak úgy teszteltem nem rég kb.fél órával ezelőtt, de mind2 csík nagyon halvány..Aggódom😢2019. márc. 26. 16:38
1/6 anonim válasza:
Mindig ugyan azzal a tipusu tesztel teszteltel? Amugy azt tanacsolom hogy ne tesztelges, mert igy jarhatsz mint pl. most es a felesleges stressz az pont nem hianyzik neked.
Ha jol vagy es nem verzel akkor nyugodj meg es majd menj dokihoz 6 het korul, utan. Akkor mar szivmukodes is lathato lesz.
2/6 A kérdező kommentje:
2 db-os x-epil, csak nem tudom miért változtattak rajta, a világos kék szín vég helyett fekete szinű a vége.
Nem vérzek.
2019. márc. 26. 16:58
4/6 anonim válasza:
Nem tudom minek ez a sok teszt. A pozitív az pozitív.
5/6 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy kevés a festékanyag. A pozitív az pozitív. Ezek a teszt csíkok nem alkalmasak a hcg szint mérésére, csupán annak jelenlétét mutatják ki.
Fölöslegesen tesztelgetsz, terhes vagy.
6/6 anonim válasza:
Ne aggodj es ne tesztelges tovabb. Ez a teszt pozitiv amit feltoltottel, nincs semmi baj vele.
1es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!