Melyik anyag jobb festék leszedésre?
párszor átkened kromofággal utánna spaklival levakarod utánna (vizzel le lehet mosni) rozsdamaroval párszor lekened higitósronygyal letörlöd és ráviszel egy pár réteg brigéciolt és lecsiszolod ha kell a megmaradt festéket(általába igy lejön mind, nem is kell szinte csiszolni) higitóval lemosod malyd festheted
ez már bevált technologia
A mai kromofág sajnos egy jóféle, gyári festést nem nagyon tud megpiszkálni. (A brigéciolt végképp nem értem, hogy jön ide.)
Nem tudom, mennyire szükséges azt a gyári festéket teljesen leszedni, elképzelhető, hogy jobb rájavítani és ráfesteni. Ha meg biztosan le kell szedni, akkor legtutibb a homokszórás.
Facebook csoportokban még találni üveges kromofág hirdetést, általában Kelet-Magyarországon ( mivel Ukrajna felől csempészik ).
Ha normálisan fémig le akarod tisztítani akkor keress egy szemcseszórós céget, pár ezerért lepucolják fémig.
Az sem baj, ha van a közelben olyan cég akik sokféle fémbevonatolással foglalkoznak, lehet emberi áron meg lehet oldani egy cinkfürdőt - nyilván nagyvárosok környéke előnyben :)
ne kromofágozz, és a zselét se próbáld. Keress rá a homokfúvásra. Gyönyörű csillogóra tisztítja a vázat.
A homokfúvás verhetetlen.
A többi csak maszatolás.(próbáltam, csak a pénzt dobtam ki, és nem ért semmit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!