PCO-val estem természetesen úton gyógyszer nélkül teherbe, most 8 hetes a magzat, mennyi eséllyel marad minden rendben vele?
Ne aggódj! Rendben lesz minden!
Én is így estem teherbe és most itt gügyög mellettem a lányom.
Semmivel sem volt másabb a terhességem, mint az egészséges nőké. Ráadásul terhesség alatt a cisztáim is felszívódnak.
a pcos a teherbeesést nehezíti, nem pedig a magzat megtartását/kihordását.
Szóval ha spontán teherbe estél, egészen biztosan van elég progi és minden rendben is lesz.
2-es vagyok.
Én szerencsére nem szőrösödtem, így az nem változott.
A pattanásaim elmúltak.
Ellenben Gdm-s lettem. Valószínűleg alapjáraton IR-es vagyok, mert családban szintén mindenki cukorbetegek annak ellenére, hogy senki se kövér.
PCOS és IR mellett estem teherbe, természetes úton. Igaz, hogy az első trimeszterben fennállt a vetélés nagyfokú kockázata, de az elmúlt. Viszont ezek miatt az én terhességem magas rizikójú.
Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, a dokim progeszteront írt fel, azt szedtem 3 hónapon keresztül. Segített abban, hogy megmaradjon a magzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!