A bölcsibe elfelejtettek szólni, hogy hányás hasmenés vírus van?
Figyelt kérdés
39+2 napos terhes vagyok, akármikor megindulhat a szülés. Tegnap bementem a lányomért a bölcsibe és éreztem a tömény kakaszagot bölcsi egész területén. Rá is kérdeztem, hogy mi történt. Mikor mondták, hogy hányás hasmenős vírus tombol a bölcsibe, és minden kisbabást kiértesítettek, hogy inkább ma ne hozza be a nagyobb gyereket, kiakadtam, hogy nekem nem szóltak. És mára kiderült elkapta a lányom is... Imádkozom, hogy ne kapjam el tőle, vagy ha el is kapom, túl legyek rajta mire szülök. Mit lehet tenni, hogy ne fertőződjek meg azonkívül hogy állandóan kezet mosok? Nagyon félek.😟2019. márc. 26. 08:27
11/15 anonim válasza:
Nálunk is volt a bölcsiben, és a bölcsis ikreim hozták haza. Ennek ellenére csak egyiküknek ment a hasa, viszont a nagyobb testvérük totál benyelte, 2 napig semmi nem maradt meg benne (hányás hasmenés). Én sok B vitamint és probiotikumot adtam mindenkinek és szedtem én is. Így az ikrek egyik tagja, valamint a férjem és én nem kaptuk el (2 hete volt az eset). Úgyhogy azt gondolom, te is szedd a protexin balance-ot, és szedj sima B6 vitamint emelt adagban.
12/15 anonim válasza:
Én végighánytam a császárt-nem vírus miatt, azt mondták azért, mert hatalmas volt a baba, hozzám képest mindenképpen, nagyon rosszul feküdt és ahogy kiemelték, a gyomrommal történt valami-még azt is kihánytam amit előző héten ettem. Fel voltak rá készülve, profin megoldották.
13/15 anonim válasza:
Miért van bölcsiben, ha úgyis otthon vagy? Ne haragudj, nem kötözködni akarok, csak kíváncsi vagyok.
14/15 A kérdező kommentje:
Azért mert nemrég még dolgoztam, azonkívül építkezünk, párom sosincs otthon ebből kifolyólag, hétvégén sem. Nem állami bölcsibe van, akkor is fizetni kell, ha nem viszem, ez napi 1700 ha megy, ha nem megy napi 1300-at kell perkálnom a semmire. Szeptemberben ovis lesz, nem tenne jót neki, ha most kivenném, aztán újra beadnám ősszel idegen gyerekek közé. Én csinálok otthon mindent egyedül, mindennap főzök, páromra, plusz azokra akik ép segítenek neki, el is viszem nekik, sokszor kell orvoshoz menni is a terhességből kifolyólag, holnap pl fájásmérés más városba, csak oda másfél óra buszozás, jobb esetben, ha reggelre megyek, délben hazaérek. Jövőhéten már mindennap kell mennem. Hidd el nem a tv előtt ülök feltett lábakkal, pedig néha nagyon jól esne! Vagy úton vagyok, bevásárolok, vagy babakelengyét rendezgetek, vagy papírokat intézek, a lakást takarítom, hogy rendben legyen minden, mire jön a fiam.
2019. márc. 27. 00:30
15/15 anonim válasza:
Oké, értem! Köszi, hogy leírtad!😉 Minden jót kívánok és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!