Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem fordult meg ilyen a...

Nem fordult meg ilyen a fejetekbe?

Figyelt kérdés
Elég butaság,amit kérdezek,de muszáj megkérdeznem.Nem fordult még meg a fejetekbe,hogy esetleg "csúnya"babátok lesz?A barátnőm állandóan ezen rágódik.
2010. júl. 3. 21:53
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Hát a babák általában a szüleikre hasonlítanak. Nézze meg magát és a párját. Ha valamelyikük csúnya, akkor sanszos az ügy. :) Egyébként szerintem csúnya baba nincs, max. különleges. De nyugtasd meg őt, hogy akármilyen is lesz a babája, neki ő lesz a legszebb :)
2010. júl. 3. 21:59
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
De,de nem bankodnek rajta, mert nekem mindig o lesz a legszebb
2010. júl. 3. 22:00
 3/9 anonim ***** válasza:
persze hogy gondoltam rá, első baba volt, akkor még nem éreztem azt az érzést, amit az összes anya, hogy a saját gyereke a legszebb, legügyesebb, legokosabb. szóval normális dolog ez... üdv
2010. júl. 3. 22:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezen kár aggódni, mert ő úgyis szépnek fogja látni :)
2010. júl. 3. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:

-a kisfiam a legszebb baba volt a világon, amikor megszületett a doki és a szülésznő is mondogatta, h ilyen szép baba rég született már. most is szép kisgyerek, most lesz ovis.

Ez volt a viszonyitási alapom. Amikor a kislányom született, ugyanolyanra számítottam, de csúnyácska, keservesen síró babám lett. Másnap kicsit szebbnek láttam, aztán még szebbnek, most meg a legszebb kisbaba akit valaha láttam. Szépen kikerekedett a pofikája, kisimult a bőröcskéje, túl van egy elég durva besárguláson. És kiköpött a bátya. ...

Persze nekem ők a legszebb gyerekek a világon, de másnak is tetszenek a gyerekeim.

És akkor is nagyon szeretném őket, ha csúnyácskák lennének!

2010. júl. 3. 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem fél éves korig minden kisbaba csúnya. Mégis szépnek látjuk őket. Aztán kb. 5 éves korig minden kisgyerek gyönyörű. Később már lehet ronda, ha a szülei azok. Én inkább folyton azon aggódtam, hogy ne legyen anyajegy az arcán.
2010. júl. 3. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Volt régen egy barátnőm, aki mindig azt mondogatta, hogy ő retteg attól, hogy csúnya lesz a babája. Azt is mondta, hogy inkább legyen szép, mint okos. Ez is milyen gondolat már, nem? Legyen egy szép hülyegyereked??? Nem is értem.

Ez évekkel ezelőtt volt, azóta sincs gyereke a csajnak...

2010. júl. 3. 22:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én is, és a párom is erős testalkatúak vagyunk, valószínüleg ezt örökölni fogja, de ennek ellenére egyikünk sem csúnya, így remélni tudom, hogy szép gyerekünk lesz. Gondolni gondoltam erre, de nem vagyok kétségbe esve, bármilyen lesz, én nagyon fogom szeretni,és büszke is leszek rá.
2010. júl. 4. 09:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is megfordult a fejemben, hogy mi lesz, ha csúnya babám lesz, de szerencsére nem lett az. Idáig bárki látta el van tőle ájulva, hogy hogyan lehet ilyen szép (ezt nem örökölhette tőlünk, pedig tiszta apja, aki nagyon nagyon jó pasi). Hülyeség, hogy féléves korukig csúnyák a babák, mert szerintem nekem gyönyörű babám van, és picinek is az volt.

Ha csúnya lenne is imádnám, de így sokkal jobb. Okos, ügyes, szép, aranyos kis ördög.

2010. júl. 4. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!