Claxene injekciót kellett még valakinek szúrnia terhesség alatt. Hànyadik héttől? Lett valami mellékhatása?
Milyen mellékhatásra gondolsz?
2 terhességet szúrtam végig a pozitív teszttől (plusz szülés után még 6 hétig), csak pozitív hatása volt.
Még terhes sem voltam, már szúrnom kellett (lombik stimulációnál kezdtem). Miután sikerült, végig ment az egész terhesség alatt, majd utána még 6 hétig a császár miatt.
Nem lett semmi gond emiatt; sőt, ez kellett ahhoz, hogy ne legyen.
#2 Én is természetes szülésnek indultam neki, fel sem merült, hogy a Clexane miatt csak császár lehet. Előző este még be kellett adnom, másnap délelőtt indítottak.
Végül császár lett, mert nem illeszkedett be a babám.
Az egyetlen hátránya a Clexane-nak annyi volt, hogy jobban véreztem tőle a műtét alatt és után, ezért az őrzőben homokzsákot tettek a hasamra. Annyira bevéreztem, hogy még a combjaim is feketék voltak, de semmi maradandó következmény nem lett emiatt.
#8 Nekem a Haemofilian rá is írták a papíromra, hogy a természetes szülés preferált.
Szóval ne beszélj hülyeségeket.
Annyi, hogy ha beindulnak a fájások nem szabad beadni a következő adagot.
Nekem a 20het óta kell szurnom magam 0.6ossal , terhességi magas vérnyomás illetve toxemia ( gyanú ) miatt a vérnyomás csökkentő mellé iktatta be az orvosom , keringesjavitó ( lepény es anyai keringés ) céljából , most 38 hetes vagyok , igy en sikerként könyvelés el , a babám a vizsgálatok szerint tökéletesen van , méretei is szuperek , nekem a veznyomasom rendben van.
Nálunk program csaszar lesz , de nem feltétlenül a clexane miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!