Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért aggódom ennyire, hogy...

Miért aggódom ennyire, hogy idő elött fogok szülni? Ma is azt álmodtam, hogy beindult a szülés! 30 hetes vagyok!

Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is sokat aggódom így 34 hetesen, de inkább amiatt, hogy egyedül leszek éjszaka, amikor beindul. Sajnos a férjem sokszor dolgozik éjszakai műszakban. Mivel mindkettőnk szülei messze élnek, így az sem megoldható, hogy valamelyikük itt legyen velem. Úgyhogy olyankor én is parázom. De mindig megbeszélem Maszatkával, hogy legyen szíves és ma éjjel még ne akarjon kibújni :) Amúgy pár héttel korábban én is rendszeresen álmodtam arról, hogy szülök, de szerencsére ezek a rémálmok elmúltak.

2008. nov. 10. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Én 31. hetes kismama vagyok, de én is hetek óta ezen aggódom. Sőt, azt, hogy valami baj lesz a szülésnél.

Én az átlagnál aggódosabb vagyok - igaz, ami igaz.

Nekem a 20. héttől rengeteget keményedik a hasam, szedek már rá egy csomó gyógyszert. Megrövidült a méhnyakam.

Most a 30. héttől pedig szinte egyfolytában kő kemény a hasam.

Ráadásul nincs, és valószínűleg nem is lesz fogadott orvosom sajnos:((((

Én talán ezek miatt rettegek, hogy megindul előbb a szülés és ma is úgy ébredtem, hogy szinte rajtam volt a teljes pánik.

Neked problémamentes volt eddig a várandóságod?

2008. nov. 10. 13:40
 3/5 A kérdező kommentje:
velem eddig minden oké volt,csak mostanában rengetteget keményedek,föleg ha lefekszem,meg néha elkezd fájni a hasam ami eddig nem volt,ezért is félek nagyon,nehogy baj legyen
2008. nov. 10. 14:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, biztosan nem lesz baj! :) Nekem az első babámnál már a 25. héttől voltak keményedések és jóslófájások, és csak a41. hétre született meg! :)
2008. nov. 10. 14:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy időben én rendszeresen szültem éjszakánként... Mindig jól el is fáradtam reggelre... :) Szerencsére elmúltak ezek az álmok.

Üdv, 36 heteske.

2008. nov. 10. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!