Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elevit vagy Femibion?

Elevit vagy Femibion?

Figyelt kérdés

Melyik jobb? És mivel?

Az igaz hogy jobban hízik tőle az ember?

2019. márc. 22. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:
En terhesseg elott a femibion 0 probaltam csak. Elevitrol nem hallottam akkoriban jokat, mondjuk mindenkinek mas a szervezete.. :)
2019. márc. 22. 10:16
 2/7 anonim ***** válasza:
54%

Én Femibiont szedtem végig, éppen azt amelyik aktuális volt, 0-2-ig.

Nem gondolnám, hogy jobban hízik tőle az ember és 5 kg-ot szedtem fel összesen.

2019. márc. 22. 10:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Femibion bevált, az Elevitet nem próbáltam. Nem, nem fogsz tőle hízni. Ugyam annyit szedtem fel a másodikkal mint az elsővel, pedig a naggyal nem szedtem terhesvitamint.
2019. márc. 22. 12:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Kisfiammal elevitet kezdtem szedni, eszméletlen székrekedést okozott (azóta van aranyerem :( ) aztan váltottam hipp natal-ra. Azzal semmi gondom nem volt.

Tavaly a femibiont szedtem, nem volt gondom vele, de sajnos akkor nem maradt meg a baba.

Most Czeizel vitamint szedek, azzal sincs problémám.

2019. márc. 22. 13:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Én meg felváltva szedtem a kettőt :)
2019. márc. 22. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Elevitről ismerősöm mesélte hogy hízott tőle. Femibionról csak jót hallottam,én Gravidát szedtem, szerintem az is jó, semmi problémám nem volt, de amit most nagyon dicsérnek és ha leszek még terhes én is szedni fogom az a Czeizel terhesvitaminja.
2019. márc. 22. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én az Elevitet választottam, összetevők alapján. Egy dobozzal már beszedtem, semmi bajom tőle, nem vagyok éhesebb sem, nincs székrekedésem sem. Nekem eddig bevált.
2019. ápr. 30. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!