Igaz hogy azoknak a nőknek akiknek a terhesség előtt alacsonyabb a vérnyomásuk nagyobb eséllyel lesz lányuk? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
2019. márc. 21. 12:59
11/16 anonim válasza:
Erősen kétlem, hogy lenne hozzá bármi köze. 100/65 max a vérnyomásom, egy lányom és egy fiam van (és terhességi magasvérnyomásom lett mindkétszer a 3. trimeszterben).
12/16 anonim válasza:
A vérnyomás nem befolyásolja a születendő gyermek nemét. Mindig alacsony volt a vérnyomásom, fiam is van és lányom is.
13/16 anonim válasza:
Alacsony a vernyomasom es 3 fiam van.
Nem tudom, hogy az en vernyomasom hogyan befolyasolhatja a ferjem spermait, de ha megtalalod, hogy ezt hol olvastad, akkor mutasd meg kerlek.
14/16 anonim válasza:
Alacsony vérnyomással iker fiukat várok. Szoval nem hinném h ezen mulik. :)
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nem mondom, hogy hitelt adtam az oldalnak, éppen ezért írtam ki a kérdést.
Egyébként itt találtam, de több oldal is foglalkozik vele:
2019. márc. 22. 13:07
16/16 anonim válasza:
Hát, a vérnyomás nem befolyásoló tényező. Van a petesejt, amit X-nek neveztek el, és a spermium, ami lehet X és lehet Y is. Az, hogy fiú vagy lány termékenyül meg, attól függ, hogy az X spermium találkozik az X petesejttel (X-X), vagy pedig Y spermium az X petesejttel (X-Y). Már nem emlékszek pontosan, de azt hiszem az XX = lány, XY=fiú. Biológia, 8. osztály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!