Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz hogy azoknak a nőknek...

Igaz hogy azoknak a nőknek akiknek a terhesség előtt alacsonyabb a vérnyomásuk nagyobb eséllyel lesz lányuk? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

2019. márc. 21. 12:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Erősen kétlem, hogy lenne hozzá bármi köze. 100/65 max a vérnyomásom, egy lányom és egy fiam van (és terhességi magasvérnyomásom lett mindkétszer a 3. trimeszterben).
2019. márc. 21. 17:40
 12/16 anonim válasza:
A vérnyomás nem befolyásolja a születendő gyermek nemét. Mindig alacsony volt a vérnyomásom, fiam is van és lányom is.
2019. márc. 22. 05:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Alacsony a vernyomasom es 3 fiam van.

Nem tudom, hogy az en vernyomasom hogyan befolyasolhatja a ferjem spermait, de ha megtalalod, hogy ezt hol olvastad, akkor mutasd meg kerlek.

2019. márc. 22. 07:33
 14/16 anonim ***** válasza:
73%
Alacsony vérnyomással iker fiukat várok. Szoval nem hinném h ezen mulik. :)
2019. márc. 22. 10:28
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem mondom, hogy hitelt adtam az oldalnak, éppen ezért írtam ki a kérdést.

Egyébként itt találtam, de több oldal is foglalkozik vele:

[link]

2019. márc. 22. 13:07
 16/16 anonim válasza:
Hát, a vérnyomás nem befolyásoló tényező. Van a petesejt, amit X-nek neveztek el, és a spermium, ami lehet X és lehet Y is. Az, hogy fiú vagy lány termékenyül meg, attól függ, hogy az X spermium találkozik az X petesejttel (X-X), vagy pedig Y spermium az X petesejttel (X-Y). Már nem emlékszek pontosan, de azt hiszem az XX = lány, XY=fiú. Biológia, 8. osztály.
2022. jan. 13. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!