Ha nagyobb 2 héttel akkor előbb jöhet?
Tegnap voltam a 30 hetes uh-n. 30+5 naposan. Ott mondták, hogy 2 héttel nagyobb a méretei alapján.
Előtte kb 1,5 héttel voltunk babamozin. Ott is mondták, hogy egy picit nagyobb, de tényleg csak egy picit.
Azért meglepődtem, hogy hirtelen ennyivel nagyobb lett. Eddig megfelelt a hétnek.
Na szóval így akkor esetleg előbb jöhet? Vagy esetleg nagyobb lesz? Pl a kiírt időpontig bent marad, de viszont lesz 4-5 kg.
Nekem is azt mondták hogy 2 héttel nagyobb, vagy előbb jön vagy nagy lesz.
A kiìrt napon indították, 3650g és 54cm volt...
Vagy előbb jön, vagy időben. Lehet nagyobb lesz, lehet nem.
Ezt innen nem tudjuk megmondani.
37 hetesen 3 kg-ra becsülték a fiam, majd megszületett 39+3-ra 2700 g-mal...
Ennyit a méretről, meg hogy mikor jön.
De csak azért nem fog előbb megszületni, mert nagyobb az átlagnál. Azok sem maradnak tovább, akik kisebbek az átlagnál. Ezért vannak 2,5 kg-os, meg 4,5 kg-mos babák.
Ha a 12. het kornyeken meg nem volt magyobb, akkor a jelenlegi merestol fuggetlenul pont akkor fog jonni, amikor eljon az ideje. Ilyen idos magzatnal a mert ertekek max arra utalnak, hogy az adott terhessegi kornak megfelelo atlagtol a te babad nagyobb/kisebb aznap, felteve hpgy jol van merve.
De a terhessegi kor ettol nem modosul.
Persze ettol meg szulethet 38 hetesen, de 42 hetesen is magatol (ha nem avatkozik be az orvos), de ez egyik sem a merete miatt lesz.
A babak nagyja ebben az intervallumban szuletik, ha hagyjak maguktol i dupni oket.
Lehet, hogy a tied is kivarja a 40 hetet, de 4 kilos lesz es/vagy hosszu, esetleg nagy feju, attol fuggoen, hogy minden erteke nagyobb, vagy csak ez-az.
Nalunk pl igy volt, kb 2 hettel nagyobbnak tunt az utolso ket hetben, de azert kivarta az idejet, csak nagy lett.
Az occse pedig kisebb volt az atlagnal, kb ugyanakkor szuletett megis.
Nekem is 2 héttel nagyobb volt . Nem jott elobb inditottak 4050 gramm 55 cm .
Sztem csak szamit egy nagyobb babara
Elso baba nalunk most 3,5 hos 7,5 kg anyatejes😊
Kedves utolsó! Pont ezekkel a méretekkel született az első babánk!!! 4050g és 55cm😂 mindig másfél héttel kissebb volt az átlagnál!
És időre született....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!