Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet már 13 hetesen érezni a...

Lehet már 13 hetesen érezni a babát vagy ez egészen más? 😯

Figyelt kérdés

Olvastam is meg mondták is nekem hogy 16 hét után lehet érezni ilyen buborék pukkanását vagy mintha csikiznének belülről. De én nem ezt érzem általában akkor van mikor háton fekszem és olyan mintha nyomna valami belülről, és ez lent van a méhemnél a köldök alatt. Olyankor oda is teszem a kezemet.

Elég furcsa nem tudom mit gondolojak 😄🤷‍♀️

2019. márc. 21. 07:59
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Én az elsőt 14, a másodikat 12 hetesen kezdtem érezni. 😊
2019. márc. 21. 08:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok biztos benne hogy a baba de érezhető ahogy végig simogatom a hasam hogy ki is van dudorodva vagy inkább azon a részen keményebb is
2019. márc. 21. 08:28
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
10 hetes vagyok, csikizo, buborekolo erzest en is erzek, fogalmam sincs o csinalja e :)
2019. márc. 21. 08:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak hogy én nem a csikzős buborékos dolgot érzem :D
2019. márc. 21. 09:01
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Lehet érezni, de te nem azt érzed. Még nincs olyan magasan a méhed, hogy a köldököd környékén érezd. Az még pár hét.

Egyébként elsőt 22 hetesen (mellső fali lepény), másodikat 10 hetesek kezdtem érezni (hátsó fali).

2019. márc. 21. 09:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Köldök alatt :D nem azt írtam hogy a köldökömnél :D ott érzem ahol már domborodik a méh kifelé a szeméremcsont és a köldök között
2019. márc. 21. 09:10
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem mèg nem azt èrzed, ha elsô baba akkor meg fôleg nem. De egyèbkènt ha majd tènyleg èrzed nap mint nap akkor fogod tudni hogy ez az volt-e màr koràbban vagy sem. Elsô babàm a 18. hèten kezdtem èrezgetni, de napi szinten inkàbb a 20. hét után. Èn a puffadàs miatti bèlmozgàst èreztem elôtte, most a 11. hèten megint csak azt èrzem, hiszen annyira kicsi még az embrió ilyenkor, kèptelensèg azt èrezni. :)
2019. márc. 21. 09:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Valószínű igen hogy nem ő az akkor csak olyan fura volt :) még pár hét és érezhetem ☺️
2019. márc. 21. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!