Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mert van az, hogy 4héttől...

Mert van az, hogy 4héttől egészen 6-7 hétig hánytam minden nap, nagyon rosszul voltam. Elmúlott minden tünet szinte. De most 9 hetesen ma megint hánytam. Mitől?

Figyelt kérdés

Most megint vissza jönnek a rosszullétek? Már nagyon jól éreztem magam azt hittem elmult. Most akkor megint szenvedhetek?

Amúgy az első hetekben rengeteget hánytam, fájt a gyomrom mindig.a vizet nem tudom meg inni most sem mert azonnal fáj a gyomrom. Ha szénsavasat iszom az tesz jót, mer megbüfögtet és akkor nem fáj a gyomrom. Kicsit zavaros két kérdést is ki tettem ezzel :(

2014. dec. 9. 11:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Csináltál valamit máshogy, mint amiután elmúlt a hányás? Én akkor jöttem rendbe, amikor nem kellett korán kelnem, kialudtam magam, volt hogy délig aludtam, szinte egész nap csak pihentem. Aztán egy hónap múlva (már jól vagyok címszó alatt) elmentem dolgozni, megint korán keltem, nem pihentem ki magam kellőképp, természetesen aznap este újrakezdődött az egész.
2014. dec. 9. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!