Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van remény még, hogy fejlődik...

Van remény még, hogy fejlődik tovább?

Figyelt kérdés

12mmes petezsák benne szikhólyag látható,embrió még nem és szívműködés sem.

Elvileg 7hetesnek kéne lennem de doki 5hetet mondott az uh alapján.

Most egy hét várakozási időt adott.

Mennyi az esély,hogy tovább nő és minden rendben lesz?

Nem szabályos 28napos ciklusaim vannak

2019. márc. 21. 07:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Amennyiben van esely a kesobbi peteeresre es fogantatasra akkor meg bizakodj, de ha egy het mulva sincs semmi akkor az esely arra hogy jo kimenetele lesz a dolognak az kozeledik a nullahoz.

En is atmentem hasonlon majdnem 8hetesen mentem dokihoz akkor 5 hetesnek mondtak a terhesseget es nem volt szivmukodes. Kozel a 10hethez lett szabalytalan a petezsak es kezdett csokkeni a hcg, csak ezutan mutottek meg.

Drukkolok neked hogy minden rendben legyen

2019. márc. 21. 09:37
 12/14 A kérdező kommentje:

Van rá esély,és bízom a babában is.

Az orvos is azt mondta előfordulhat,hogy később fogant így várunk még.

2019. márc. 21. 09:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha nem, akkor sem biztos, hogy muszaj a mutet, a szervezet a legtobb esetben meg tudja oldani magatol. Ajanlom a termeszetes veteles csoportot facebookon.
2019. márc. 21. 11:02
 14/14 anonim ***** válasza:
6+3 hetesen ugyan ez volt nekem is mint neked. Nekem pont félidőben volt ovum. Menzi előtt 2-3 nappal már a teszt is pozi volt. Elkeseredtem, mert a doki is mondta, hogy már babának is látszódnia kellene.pont 7 hetesen visszamentem, addigra már szívhang is volt. Lehet holnap visszamennél, és már lenne neked is.
2019. márc. 21. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!