Az elhalt magzat meddig maradhat az anyamehben?
Konzultalj masik orvossal, mert te es az egeszseges babad is veszelybe kerulhettek. Nekem volt egy terhessegem amit 5 hetesnek szamitottak a 8 heten, nem fejlodott tovabb. Majdnem 2 heten keresztul 2 naponta jartam orvoshoz ultrahangra es vervetelre. 10 hetesen mutottek meg mert a szervezetem meg mindig nem dobta ki az osseesett petezsakot.
De a te allapotod, a te terhesseged sokkal elore haladotabb nagyobb a kockazat, hogy vermergezest kapsz.
Tömni fognak antibiotikummal és igyekeznek elvinni a másik babát 30. hét fölé. Jár így más ikrekkel, igen... Facebookos ikres csoportokat tudok ajánlani, nagy létszámú, aktív csoportok, mindenféle élethelyzet volt már, ilyen is nem is egy.
- Ikres anyukak
- Ikres kismamák és anyukák valamint adok-veszek csoport
Igy van, ahogy az utolso 2-3 hozzaszolasban volt.
Megfigyeles alatt tartanak, de amig nincs gond a masik babanal, vagy nalad, addig nem inditanak szulest. Minel tovabb sikerul bent maradnia az elo magzatodnak, annal nagyobb az esely arra, hogy semmi baja sem lesz.
Bizz az orvosokban!
Hát, mondjuk nekem ebben az esetben nem az lenne az első, hogy ide jövök kérdezgetni...
Kórházban vagy? Akkor inkább ott kéne kicsit kinyitni a szád.
Hazamenni? Nah, ez az amit nem hiszek el,hogy téged egy halott magzattal hazaengednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!