Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek mi volt a leghülyébb-le...

Nektek mi volt a leghülyébb-legidegesitőbb kérdés amit feltettek mikor babát vártatok? Hogy kezeltétek? Főleg esetleg idegenektől?

Figyelt kérdés

30 hetes vagyok és már nagyon zavar hogy az emberhez nem közel álló "idegenek" olyanokat kérdeznek amitől égnek áll a hajam. Az utolsó ez volt: " És hogy fogok szülni? Hüvelyi úton vagy császárral?"

Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni én fel nem fogom.

A másik kedvencem pedig ez volt: " Mivel már "ekkora" hasam van ez azt jelenti hogy hamarább megszülök?.

Mielőtt teherbe estem egy blogon olvastam hogy valaki erről panaszkodik de azt hittem ez városi mendemonda és biztos ilyen nem létezik. Anyám sosem emlitette hogy neki lettek volna ilyen nem kivánatos élményei. Még nem sikerült megfejtenem hogy egyes emberekből mi vált ki ilyen sötétséget hogy ilyen viselkedésre "vetemedjenek"?

2019. márc. 19. 22:48
1 2
 11/15 érdekel0 ***** válasza:
100%

Már volt egy gyerkőc,amikor megkérdezte egy teljesen vadidegen idős hölgy az utcàn,hogy egy ALOMBÓL valók e ?

?????????

2019. márc. 20. 09:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Későn vállaltunk babát, szinte mindenki azzal jött, hogy annyi év próbálkozás, kezelés után végre sikerült.

Spontán jött, a második próbálkozós hónapban.

2019. márc. 20. 10:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Sok ilyen volt, de amin a legjobban megütköztem, az "És, párod örül neki?", "Szüleid mit szóltak?"

28 évesen 10 éves kapcsolatból, tervezett baba volt. Szerintem csak azért kérdezett ilyeneket mert már más nem jutott eszébe...

2019. márc. 20. 17:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Spontan sikerult v lombik? (Ikreket varok) 🤦🏼‍♀️ Edes isten felrugnek mindenkit aki ezt kerdezi
2019. márc. 20. 22:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Sok hülye kérdés volt de a terhesség "vége" felé (37-38het) nem volt olyan nap hogy legalább 4-5ember ne kérdezze meg : "huu,jó nagy a hasad,nem kell még szűlnöd?!"

"Lent van a hasad,nem fogsz még szülni ? "

" Még nem szűltél meg?!"

Aztán miután már megvolt a fiam full kék ruhában elmentünk vásárolni és 3 vad idegen hölgy "milyen szép KISLÁNY " ....

Most a kistesót várjuk ,2 év 2 hónap lesz a két gyerek között . És a legtöbb ember(rokon,ismerős) ugyan azt fújja " nem lesz nehéz két kis gyerekkel?" "Jól meggondoltátok?" "Hogy fogod bírni két gyerekkel?!"

Eléggé idegesítő...

2019. márc. 20. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!