Nektek mi volt a leghülyébb-legidegesitőbb kérdés amit feltettek mikor babát vártatok? Hogy kezeltétek? Főleg esetleg idegenektől?
30 hetes vagyok és már nagyon zavar hogy az emberhez nem közel álló "idegenek" olyanokat kérdeznek amitől égnek áll a hajam. Az utolsó ez volt: " És hogy fogok szülni? Hüvelyi úton vagy császárral?"
Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni én fel nem fogom.
A másik kedvencem pedig ez volt: " Mivel már "ekkora" hasam van ez azt jelenti hogy hamarább megszülök?.
Mielőtt teherbe estem egy blogon olvastam hogy valaki erről panaszkodik de azt hittem ez városi mendemonda és biztos ilyen nem létezik. Anyám sosem emlitette hogy neki lettek volna ilyen nem kivánatos élményei. Még nem sikerült megfejtenem hogy egyes emberekből mi vált ki ilyen sötétséget hogy ilyen viselkedésre "vetemedjenek"?
Terveztétek vagy becsúszott?
🤦♀️
"És, milyen érzés a hüvelyi ultrahang?" "Nem rossz azzal a tudattal szeretkezni, hogy ott van bent egy baba?"
Miért választottok ilyen hülye nevet? "
"Hát ha nagyon nehéz lesz majd a nagymama segít. Ő már úgy is jobban tudja hogy kell"
"Miért eszel ilyen keveset? Nem árt ez a babának?"
" Miért ilyen kicsi a hasad?"
"egészséges ez a gyerek, hogy nem is látszik, hogy terhes vagy?"
"Mit csináltok ha beteg?"
Sorolhatnám még.... De ami a 10es listán a legelső az szülés után volt. Sétáltunk, rózsaszín kis overál rajta. Megkérdezi mi a neve. Meg mondom a nevét erre megkérdezi, hogy fiú vagy lány? Amikor még a neve sem olyan, hogy fiúnak lánynak is jó...
A 3. babank jon... atya eg, atgondoltatok ti ezt? Biztos hogy mégegyszer végig akarjátok ezt szenvedni? Meg huu de rossz lesz neked, hogy nem fogsz aludni (első kettő nagyon jo alvó 🤷🏻♀️). Milyen nehéz lesz majd neked a 3 gyerekkel , nem irigyellek. A reggeli rohanás, biztos nem fogod bírni, azt a sok hisztit.
Ilyenek es társai... en egyáltalán nem felek a 3. gyerek erkezesetol, az első kettő mar 7 es 3 éves lesz amikor születik, velük mar össze vagyunk csiszolodva, a picivel meg majd alkalmazkodunk. Hiszti es “nem hallom meg amit anya mond” dolog meg pici baba nelkul is van😃🤷🏻♀️
Ugy se húzod ki, hamarabb jön, én megmondom (károgás, hogy korababa legyen)
Ha pihenni akartam bevizesedett lábbal stb, es nem akartam vendégségbe menni, sértve rámcsapták a telefont beszéd közben
Vetesd el, ugy se birod eltartani
Most már hogy mindenki tudja hogy terhes vagyok az az első kérdés hogy lány vagy fiú? Meg hogy milyet szeretnétek? Aztán az hogy becsuszott vagy akartátok?
De én csak arra lennék kíváncsi hogy mikor nektek volt ismerősötök terhes ti semmit nem kérdeztettek tülök? Vagy csak most tűnt fel terhesen hogy milyen is ez?
Mert bevalom őszintén így visszagondolva én is tapogatam más pocakját meg én is kérdezősködtem :D
Neked mi volt a leghülyébb-legidegesitőbb kérdés amit feltettek?
Ez. 😃
Szerintem mindenkinek kb. ugyanazt a kérdéseket teszik fel. Már vagy 100 ilyen kérdés volt és szinte ugyanezeket írták.
- Terveztétek vagy becsúszott?
- Fiú vagy lány? Miután megmondtuk, hogy lány, akkor jöttek a nem akartatok volna inkább fiút?
- Szex azért még van, hogy sikerült a baba?
- 19 hónap van a két nagyobbik lányom között, jöttek a megjegyzések és rémisztgetések a kis korkülönbségre is, hogy hú de nehéz lesz, de azt is megkérdezték, megtartjuk-e.
- A harmadik terhességnél meg jöttek a CSOK miatt megjegyzések (nem vagyunk rászorulva, de ezt tudják is). Amikor kiderült, hogy harmadszorra is kislány, akkor meg a jól jönne egy kisfiú már is ennyi lány mellé.
Akik ezeket kérdezték, azok max. utcán összefutós, kapcsolatot nem tartjuk annyira ismerősök, így különösebben nem érdekelt a sok marhaságuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!