Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit "nőtt" a lábatok...

Mennyit "nőtt" a lábatok terhesség alatt? Szülés után is nagyobb maradt, mint volt?

Figyelt kérdés

34 hetes vagyok, most már jó pár hete küzdök a cipőimmel. 37-es lábam van, minden cipőm ekkora. Most vennem kellett egy 39-es cipőt, már a 38-as sem volt kényelmes. Nem vizesedek egyébként, egyszerűen ennyire szétterült a lábam, ahogy ellazultak az ízületek. Hallottam olyat is, akinek visszaállt eredeti méretre, van, akinek így maradt. Nem örülnék, ha a komplett cipőgarnitúrámat le kellene cserélnem így hirtelen...

Nektek hogy volt?

Köszönöm a válaszokat!

2019. márc. 18. 12:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt gőzöm sincs, mert az utolsó trimeszterben csak papucsot hordtam, addig nem tűnt fel semmi, viszont azóta az egyik lábamra 39es kellene, míg a másikra jó maradt a 38as
2019. márc. 18. 13:45
 12/15 anonim ***** válasza:
38-ból lett 39,és maradt is.
2019. márc. 18. 15:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére egyik terhessèg alatt sem nőtt, mondjuk a 41-es ne is nőjön màr! 🤣
2019. márc. 18. 15:32
 14/15 anonim ***** válasza:
37/38-as lábam van és ekkora is volt végig a terhesség alatt, kényelmesek voltak a cipőim.
2019. márc. 18. 16:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerencsere nem nott, pedig harom gyerek van. 40-es a labam, nem lett volna szerencses, ha meg nagyobbra no...

A baratnomnek viszont nott, 37-rol 38-ra es maradt is az uj meret.

2019. márc. 18. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!