6+5hetes vagyok ha eddig csak enyhen szedultem es emelyegtem akkor eselyes, hogy meguszom a hanyast? Ki mikortol kezdet el hanyni terhesseg alatt?
Figyelt kérdés
2 het mulva haza kellene utaznom, kb. 2oras repulo ut lenne es nem tudom, hogy merjek belevagni vagy meg lehet csak most fog kezdodni 7 hettol a hanyas?2019. márc. 17. 08:09
11/14 anonim válasza:
Hát én anno lemondtam a Budapesti utazást. Pestre utaztunk volna a férjemmel, vonattal, meet a férjem nem repűlhet, kiderűlt, hogy terhes lettem, lemondtuk. 11óra utazás lett volna átszállásokkal. Tudod ki. Nem mentünk. A hotelt is lemondtuk, pénzt nem kaptunk vissza, merkt túl késön szóltunk, így jártunk.
De 2óra utazás, talán nem olyan gázos.
12/14 anonim válasza:
Két órát ki fogsz bírni, de ez nem az a fajta hányás amire az ember bekapkodja a gyógyszert és hipp hopp elmúlik.
13/14 A kérdező kommentje:
De, elmulik. A kornyezetemben 3 kismama szedi es csak az enyhe hanyinger van de nem hanynak. Igy normalisan betudnak jarni dolgozni es nincs kulonosebb panaszuk.
2019. márc. 18. 06:16
14/14 anonim válasza:
Nekem a 8-tól kezdődött, de csak 2 hétig tartott.
11-en repültem, semmi gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!