Ha most 8hetes a babánk, akkor mikor foganhatott?
Január 3.-án volt az utolsó menstr.elsö napja. 9.-e körül volt vége. Ovuláció, meg ilyenek fogalmam sincs mikor lehetett,soha nem teszteltem, höméröztem vagy ilyenek. A ciklusaim hosszúak, és rendszertelenek voltak, de ha átlagot kell számolni, 32nap jött ki, de van amikor 35,38,40,28,stb. Na most ki tudja, hogy amikor a baba megfogant az egy hosszabb, vagy rövidebb ciklus lett volna, gözöm sincs. De kíváncsi vagyok mikor foganhatott. Azt biztos, hogy csak hétvégenként szexeltünk, a munkánk miatt, péntektök vasárnapig szexeltünk csak. Jan.29. - én éreztem éles fájdalmakat ott lennt, de csak pár órára, és egyetlen egy csepp vér volt másnap reggel a bugyin. Gondoltam csak még fog jönni akkor, hiszen febr.4.-e lett volna a következö esedékes, ami ugye nem jött meg, de én akkorse csinâltam tesztet, vártam még egy hetet, tehát febr.11.-én csináltam egy tesztet, meg másnap is, febr.12.-én, mind kétszer leugrottak a csíkok a tesztröl olyan erös pozitívak voltak. Kidüllett szemmel néztem, nem akartam elhinni, hiszen csak azt hittem, hogy késik. Szeeintetek mikor foganhatott ezek alapján? Csak kíváncsi vagyok. Csak azok válaszoljanak, akik valami értelmeset tudnak írni.
Köszi
Szia!
Nekem jan. 6.-án volt még utoljára.febr.2.-an kellett volna Meg jönnie, de már febr. 5.-én halvány pozitívat teszteltem.mensi szerint ma vagyok 10 hetes. Uh szerint csak 9.
De nekem olyan jan. 20 volt a fogantatás napja kB. Ha jól számolom okt. 13-rá leszek kiirva.. 😊😊😊
Remélem segítettem.
14-es gyökërnek
Magadból indultál ki? Ja igen, mert magyarorszàgon a nök 80%-a nem tudja ki AZ apja a porontyaiknak.
Ne Magadból indulj ki, de ha akarod összedobunk need egy DNS tesztre
Ez nem magyarország, ugyhogy ezt benezted.
Ja, es a kerdesben ott van hogy miért, "csak kíváncsiságból" - szövegértés is 1-es. Szerintem menj, és dolgozzad le még a 400órádat,hogy teljen a nyelvtanóráidra. Te rabszolga. 🤣
Te még nagyon hülye vagy, hogy idegen emberek kérdései alá böfögsz olyan témákban, a miröl gözöd sincs. És nehogy már egy idióta egy anonim oldalon akinek göze sincs hogy én, ki, és mi vagyok, megakarja nekem mondani, hogy legen gyereket vagy ne. Még jó hogy nem te döntöd el. De neked még azt javaslom, hogy ne szapododj, mert nagyon korlátlannak tűnsz. Vagy ha már megtetted,az elég baj.
Azt nem értem ikyenkor miért nem pontozzátok le az ilyen ös bunkókat??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!