Melyik nőgyógyászt ajánljátok a Baross kórházba?
Figyelt kérdés
aki maszekba is rendel, mert az van közel hozzám. Legyen megbízható, mert már volt egy vetélésem, és az előző dokim csak maszekrendelőbe dolgozott, és nem igen volt körültekintő. Előre is köszönöm.2008. nov. 10. 09:08
1/4 anonim válasza:
Ha a Baross u.-i SOTe-ra gondolsz,akkor nekem ott van Joó József Gábor.Nőgyógyász-genetikus.
Itt a magánrendelése is:
7000 Ft.-/alkalom
Nekem is gond volt az előző babával,ezért miután újra teherbe estem őt ajánlották és nem panaszkodom.Most 20 hetes terhes vagyok és a baba egészséges.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
2008. nov. 10. 09:30
3/4 anonim válasza:
DR.Szabó Gábort-ajánlom!!Én nagyon szerettem,mert kedves,figyelmes,emlékszik arra,hogy ki vagy!!!
4/4 ketteske válasza:
Dr. Demeter Attila is nagyon jó, én hozzá járok. A magánrendelése a Kolosy téren van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!