Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik nőgyógyászt ajánljátok...

Melyik nőgyógyászt ajánljátok Esztergomban?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 09:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Máté Imre! Nem pénzéhes, nincs fix tarifája!A vizsgálatokra a kórházba hív IDŐPONTRA (nem fogad el pénzt), a szülésre meg amennyit gondolsz. Én nem hozzá járok, de nagyon sok ismerősöm van, akik nála szültek és mindenki dícséri, nagyon jó szakember!
2009. szept. 2. 10:14
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtál!

Én hallottam róla hideget is, meleget is...

Ha lehet, nem őt választom, ezért várom a továűbbi válaszokat is!

2009. szept. 2. 15:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Még megkérdezhetem, Te kihez jársz?
2009. szept. 2. 15:43
 4/11 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Hát sajnálom, a környezetemben több anyuka van, akik nála szültek, és mindenki dícséri.

Én a Balázsyt és a Horváth Magdát nem ajánlanám, nálam ők ketten ásták el magukat még anno, viszont a Dobos Istvánt is sokan dícsérik, anyukám hozzá jár.

Én viszont most Tatára járok! Te hol laksz amúgy?

Üdv.: 39 hetes km.

2009. szept. 2. 17:49
 5/11 A kérdező kommentje:

Helló!

Esztergomi vagyok. Hát Balázsi egy inkorrekt f...sz, Horváth már csak látványra is kilőve. Nem szeretném, ha őt látná a babám először...:)

Dobos jó, de nem dolgozik már a kórházban, ezért nem vállal szülést. A fiamat Nagy Lászlónál szültem, ő is nyugdíjba készül...

Meg vagyok lőve.

Azért köszi a segítséget!

2009. szept. 3. 07:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia én Dorogra járok az Iványihoz mert Tokodon lakok,de Esztergomba fogok szülni.Én a fiamat a Máté Imrénél szültem 6 évvel ezelött ,le a kalappal elötte nagyon rendes volt.Most viszont nagyon sok rosszat hallani róla.Én ugy gondolom hogy az elsőnél sem fogadtam dokit csak ő volt ott éppen és valoszinű hogy most sem fogok.Nekem sokan a Karcsut ajánlották ezt tudom ajánlani neked is,amugy mikor szülsz ha megkérdezhetem?Én 24 hetes vagyok és Január 13 -ra vagyok kiirva.
2009. szept. 4. 14:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is a Horváth Magdához jártam kb 2 évig magánra de most orvost váltottam és Pestre járok inkább. A szülés macerás lesz így, de most úgy érzem jó kezekbe vagyok. Aztán majd az idő és az események megmutatják, hogy jól gondolom vagy sem.
2009. szept. 4. 14:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

Azért Pesten kerestem orvost, mert nem sok jót hallottam az esztergomi szülészetről és az ott dolgozókról. :(

2009. szept. 4. 14:16
 9/11 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszi!

Pestre nem megyek, mert pici még a fiam is, valahogy úgy érezném, messze vagyok tőle...

Még csak 8 hetes a pocaklakó, április közepése várjuk. Akkor lesz a fiam 19 hónapos, belehúztunk :)

Végül lehet, hogy Nagy dr. mégis bevállal. Kaptam tőle egy fél ígéretet...

Ha nem, lehet megfogadom a régi szülésznőmet, meg jöhet az ügyeletes doki!

Még egyszer köszi mindenkinek!!!

2009. szept. 4. 16:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia! Iványit olyan messzire kerüld amennyire csak lehet! Nekem olyan gyengéden vette le a citológiát, hogy 2 napig nem tudtam lábra állni és 40 fokra szökött a lázam. Tanultam anatómiát, latint, élettant stb, nem vagyok hülye a szakzsargonhoz, de undoritónak tartom, hogy a fejem felett magyaráz a nővérnek és ha visszakérdezek csak annyit mond hogy nem fontos. Ha már az én lábam között matat és rólam beszél, akkor nekem igenis fontos. Ha van rá lehetőséged ne Esztergomban szülj! A te és a babád érdekében.

Boldog nyugodt babavárást és babázást neked! Gratulálok!

2009. szept. 4. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!