Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenkinek elmondtam már,...

Mindenkinek elmondtam már, hogy a kisbaba nem fejlődött missed abortion, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Az orvosom azt mondta üres a petezsák miased abortion! 3 nap múlva visszarendelt, mert az a protokol hogy még egy orvosnak látnia kell! Másnap kórházba kerültem miután azt mondta a petezsák üres! Az uterusban egy 3 mm-es élő embrió látható! Egy héttel le van maradva! Atom biztos a fogantatás ideje! Most akkor él vagy mégsem? Vérzésem van! Tegnap erősebb ma már gyengébb görcs nincs!

2019. márc. 16. 12:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha vérzel, menj be az ügyeletre!
2019. márc. 16. 12:07
 2/3 anonim ***** válasza:
66%
Szerinted mi honnan tudjuk hogy él-e? Majd az orvos megnézi ultrahangon van e szívhang. Egy hét lemaradás semmit nem jelent ha van jo fhr (szívhang). Nincs jelentősége még a fogantatásnak sem. Nem minden embrió nő egyforma ütemben.
2019. márc. 16. 13:10
 3/3 anonim ***** válasza:
95%
Nem azt írtad a másik kérdésednel hogy a kórházban vagy? Gondolom ott megnezik majd hogy el e van e szivmukodes
2019. márc. 16. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!