Miért fura mindenkinek, hogy még dolgozok?
29 hetes vagyok, még mindig dolgozok, 36. hétig szeretnék, ha nem lesz semmi okom továbbra sem, hogy ne.
Akárki kérdezi, hogy dolgozok e még mindenki el van hűlve család is meg kb bolondnak néznek.
Mintha bármi indokolná, hogy terhesen otthon kellene feküdni, ha van oka ha nincs. Van egy másik kismama kolleganőm, aki 22 hetes most, és már nem dolgozik, így tőlem is folyton kérdezik meddig vagyok, nem akarok otthon maradni?
Imádom a munkahelyem, nem menekülök..
Nyugtassatok meg, hogy nem vagyok anti anya, mert még dolgozok.
34. Hetig dolgoztam, utána szabin voltam, nálam is volt aki nem értette, főleg mert tudtak, hogy nem számít a penz annyira, hogy dolgoznom kelljen.
Sokan viszont teljesen támogattak. Én jól voltam végig, a mostani terhességemnel viszont nem tudnék dolgozni (gyeden vagyok) szóval minden terhesseg más.
Én egy nagyobb boltban dolgozom külföldön, kb mint a tesco otthon. Nem pakolok, de nem is a kasszában ülök, jövök-megyek egész nap. Nalunk 38. héten kezdődik az anyasági, én a 37. héten jövök el.
Tőlem is folyton kérdezgeti a család, barátok, hogy meddig dolgozok még, mikor fejezem már be.
Ha továbbra is így bírom, akkor marad a 37. hét. Most 32 hetes vagyok.
Nálammis így volt
Mert nem szokás
37. Hétig napi 10 órát dolgoztam 1-1 órát ingáztam pluszban
De van olyan akinek tényleg terhes a terhesség!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!