Vanda név vagy Zoé? Mennyire ciki ha már mindenkinek bejelentettük és most variálunk.
Eddig zoé volt a nyerő de páromnak vanda és hozzáteszem nekem is jobban tetszik nőiesebb.
a zoéval viszont már egy kis cuki pink plüsspárnát is csináltattunk amin rajta a leendő babánk neve.
és ugye hogy zoé van rajta....
most az se volt olcsó mulatság.
nem igazán akartunk variálni.
de a vanda jobban tetszik mindkettőnknek
viszont a családban is be van jelentve hogy zoé(de mondjuk senki nem nagyon lelkesedik rá)
Ebben az esetben variáljunk még?
Párom azt mondta leszedem majd a huzatot aztán elrakom..
És még 14 heted vissza van.
Vajon mennyit fogsz még variálni????
Szerintem akkor csináltassatok párnát, amikor már a karszalagon a név. Különben rámegy a vagyonotok...
Ne vegyetek névvel ellátott tárgyakat, amíg nincs meg a tuti név! :)
Egyébként a Vanda jobb, mint a tucat Zoé.
Személyszerint mindkettő nagyon nem tetszik, a Vandáról az a hülye vicc jut eszembe folyton hogy nem csak vanda de öveg is...
A Zoé meg nem Zoé hanem Zojé kiejtve és amúgy is nagyon gyakori lett valamiért.
De kérdésedre visszatérve (hiszen nyilván nem nekünk,válaszolóknak kell tetszen a név) semmi baj azzal ha meggondoltátok magatokat, én nem foglalkoznék a drága párnával :D
Vagy adjatok két nevet.
Én kisfiam két nevet kapott, megszületett, az első nevén nem tudtuk szólítani egyszerűen nem jött a szánkra. 2 hónapos koráig csak becenezevekn illettük, majd rájöttünk, a második neve sokkal jobban illik rá. Így egyszerűen azt használtuk tovább. Senki se ütközött meg rajta, elfogadták.
9-es, nekik tettszik, csak a család vétózta meg...
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!