Faros szülés mennyivel nehezebb? 30 hetesen a babám még faros, és azt mondták hog y ha nem tul nagy meg kell szülni.
Nehezebb, de nem megoldhatatlan. Elvileg ugy csinaljak, hogy tobb tlofajast kivarnak, de nem engedik elindulni a babat, hanem csak egy igazan eros, koncentralt tolasnal johet.
Egyebkent: szerintem meg ne aggodj, nem kell 30 hetesen befordulnia, sok baba hiaba fordul be ekkora, utana meg siman valtoztatja a pozt.
Nekem egyik gyermekem sem volt befordulva meg ilyenkor. 34 hetesen fordult be az elso babam, a 2. eloszor 31 hetesen, de vicces fiu volt, mert 34 hetesen visszafordult, majd ismet at fejvegube.
Nehezebb, de nem vészes. Neked azért fog nehezebbnek tűnni, mert már volt egy sima tapasztalatod.
Ha nem nagy a baba, akkor lehet, hogy nehezebb se lesz, mivel nem az első baba, tán könnyebben tágulsz.
Szerintem maga a szülés nem sokkal nehezebb, nekem nagyobbat vágtak, mivel első baba volt, igy a gyógyulás volt hosszabb/rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!