Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Faros szülés mennyivel nehezeb...

Faros szülés mennyivel nehezebb? 30 hetesen a babám még faros, és azt mondták hog y ha nem tul nagy meg kell szülni.

Figyelt kérdés
nekem 2 ik gyerköc
2010. júl. 3. 08:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam a 36. héten fordult be:) SZóval lehet nem is marad faros.
2010. júl. 3. 08:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Nehezebb, de nem megoldhatatlan. Elvileg ugy csinaljak, hogy tobb tlofajast kivarnak, de nem engedik elindulni a babat, hanem csak egy igazan eros, koncentralt tolasnal johet.

Egyebkent: szerintem meg ne aggodj, nem kell 30 hetesen befordulnia, sok baba hiaba fordul be ekkora, utana meg siman valtoztatja a pozt.

Nekem egyik gyermekem sem volt befordulva meg ilyenkor. 34 hetesen fordult be az elso babam, a 2. eloszor 31 hetesen, de vicces fiu volt, mert 34 hetesen visszafordult, majd ismet at fejvegube.

2010. júl. 3. 09:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom 39 hetesen fordult be.Még simán befordulhat neked is.Nekem 3.gyerkőcöm.
2010. júl. 3. 10:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Nehezebb, de nem vészes. Neked azért fog nehezebbnek tűnni, mert már volt egy sima tapasztalatod.

Ha nem nagy a baba, akkor lehet, hogy nehezebb se lesz, mivel nem az első baba, tán könnyebben tágulsz.

Szerintem maga a szülés nem sokkal nehezebb, nekem nagyobbat vágtak, mivel első baba volt, igy a gyógyulás volt hosszabb/rosszabb.

2010. júl. 3. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!