Szerintetek igaz, hogy a fiúk, később születnek mint a lányok?
Figyelt kérdés
Naponta kérdezik mit érzek mikor jön a fiam, mire én mondom, hogy szerintem előbb jön majd mint ahogy a lányom is előbb bújt ki. Erre mindenki legyint, hogy a fiúk lustábbak, nem fog előbb jönni a kiírt dátumnál. Van alapja ennek a teóriának?2019. márc. 12. 21:31
11/15 anonim válasza:
4en vagyunk tesók
3 lány-1 fiú...bátyjám kivételével mindenkit indítani kellett, anya mesélte 😂
nekem eddig 1 fiam van, pont a kiírt napon megindult kifele, most 37 hetes vagyok a hugival...meglátjuk mikor akar jönni, de remélemnem húzunk rá sokat
12/15 anonim válasza:
Az én fiam 33. hétre született, a lányom 37.
13/15 Böbe1990 válasza:
38hétre szültem a fiam, a lányom is. Most megint kisfiút várok, szerintem nem húzom ki a végéig most sem.
14/15 anonim válasza:
Én is azt hittem hamarabb jön a babám mégis 41+1 re jött
Szerintem nincs összefüggés
15/15 anonim válasza:
Két ismerősöm kisfia is 35-36. hétre született az elmúlt időkben, a lányokat meg mindenki túlhordta, többet között engem is indítani kellett a lányommal. Elég fura amúgy, hogy ennyire császárpárti az orvosod, ez a hobbija? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!