Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amíg nem jutok el orvoshoz?

Amíg nem jutok el orvoshoz?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki,hogy kijött a hüvelygomba..

Viszont terhesen nem lehet nagyon semmit használni..legalábbis nem merek orvos nélkül próbálgatni.pár napja jöttek ki a tünetek

A gyógyszertárban a Lactoofelt mondták,de ahogy utánanéztem az nem gombára van.

Még 2nap mire megyek a nőgyógyászhoz..

Lesz valami baja a babának?

2019. márc. 12. 18:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Na most megijedtem.. mennyi idő alatt alakul ki gyulladás?

Honnan veszem észre?

2019. márc. 12. 20:10
 12/18 anonim ***** válasza:
34%
Mely levego es nyugodj meg! Irtad hogy 2 nap es mesz orvoshoz, addig nem lesz semmi baja a babanak.
2019. márc. 12. 20:19
 13/18 anonim ***** válasza:
27%
Csak az 1 ö trimeszterben nem szabad használni,utánna már igen.Vitagin C hüvelykrémet viszont szabad,vény nélkül kapható a gyogyszertárban.
2019. márc. 12. 21:01
 14/18 anonim ***** válasza:
67%

Vitagyn C-re egy nőgyógyász professzor mondta nekem, hogy úgy dobjam ki ahogy meg is vettem, mert nem használ, főleg ilyesmire.

Kérdező: 2 napig semmi bajod nem lesz, de majd ne pislogj nagyon ha Canestent írnak elő neked. Mert első trimeszterben is lehet használni.

2019. márc. 12. 21:12
 15/18 anonim ***** válasza:

A gomba nem szokott sem koraszülést, sem vetélést okozni.

Ha panaszod is van, akkor Gynoxint nyugodtan használhatsz, vény nélküli és terhesség alatt alkalmazható.

2019. márc. 12. 21:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha az első trimeszterben vagy ne használj canestent!!!!
2019. márc. 12. 21:41
 17/18 anonim ***** válasza:
En szinte vegig gombaztam mindegyik terhessegem. Minden felet felirt az orvos, amik ideig oraig hatottak, mondta a doki,h.sajnos ilyenkor ez van, bizonyara en hajlamosabb vagyok ra, de a babanak semmi baja nem lesz tole.
2019. márc. 12. 22:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is első trimeszterben járok még, ráadásul Ikrekkel. Nekem gyulladásra az orvosom Gyno-pevaryl kúpot irt fel. Csak orvosi javaslatra lehet használni.

Remélwm hatásos lesz.

2019. márc. 13. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!