Amíg nem jutok el orvoshoz?
Úgy néz ki,hogy kijött a hüvelygomba..
Viszont terhesen nem lehet nagyon semmit használni..legalábbis nem merek orvos nélkül próbálgatni.pár napja jöttek ki a tünetek
A gyógyszertárban a Lactoofelt mondták,de ahogy utánanéztem az nem gombára van.
Még 2nap mire megyek a nőgyógyászhoz..
Lesz valami baja a babának?
A másik,hogy a néha előjövő hasgörcs normális?
Szedek b6vitamint,és terhesvitamint is.
Köszönöm mindenkinek :) sokat segítettetek
Nem zavaró annyira csak megijedek mikor görcsöl rossz élmények ....
"Terhesen nem szabad Canestent használni!"
Miért nem? Ki tiltja? Szabad, csak nem ajánlott a terhesség bizonyos szakaszában. Illetve orvossal jó konzultálni, de orvosok is szokták ajánlani terhesség alatt a kúp és krém kombinációját. De a krémet igen is lehet használni, terhesen is, mivel annyira minimális hatóanyag szívódik fel belőle, ami nem ártalmas a terhességre, csak a terhesség első három hónapjában elővigyázatossággal ajánlott alkalmazni.
3-as vagyok. Nekem az első trimeszterben jött ki először a gombám. A Canesten igazából egy elég gyenge hatású készítmény, az ettől erősebbek már vénykötelesek. A gombát meg kezelni kell, különben gyulladást majd vetélést okozhat.
Szóval lehet mérlegelni mi a fontosabb. Soha egy nőgyógyásztól nem hallottam még, hogy nem javasolná terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!