Hogy lehet az, hogy egy férfi csak egy féle nemű gyereket bír nemzeni? Pl. Csak lányt? (több gyerek esetén. Mondjuk 4 lány ) akkor nincsen neki Y-kromoszóma amit át tud adni? Ezt nem értem.
3 fiam van,a 2. es 3.kozott egy even belul ketszer veteltem el.egy korai veteles volt,egy pedig a 13.heten.utobbinal a 12 hetes uh-n nagyobb valoszinuseggel mondtak lanynak mint fiunak(mindharom fiamnal a 12 hetes uh-n fiut mondtak)
a elso ketto mas apatol van,a vetelesek es a 3.fiu a mostani paromtol.
a volt parom uj kapcsolataban az elso gyerkoc lany lett.
a nogyogyaszom szerint en nem vagyok kompatibilis a lany magzatokkal.
a csaladban anyumek ketten vannak lanyok,apumek ketten fiuk.nekem ket fiu tesom van,es anyum tesojanak 1 lanya.
elso paromnal a szulei egykek mindketten,exemnek egy lany tesoja van.
mostani paromnal a szulok vegyesen voltak tesok,paromnak lany tesoi vannak.
Ismerős de nálunk pont ellenkezőleg ! Aposeknal generációk óta nincs egyaltan lány !
Aposek 5 én fiúk fiúk tesok nal csak fiúk ! Aposnak két fia van , sogornal 3 fiú, nálunk jelenleg 2 fiú és egy 12 hetes baba a pocakba akit mindenki nagyon nagyon remél hogy kislány végre !
"Aposeknal generációk óta nincs egyaltan lány!"
Ha ez így van, akkor te kit vettél feleségül?
A hozzászólásodból az derül ki, hogy csupa fiú van náluk.
Akkor hogy lehet már 2 gyerek, és egy 12 hetes magzat a "pocakban?
Nem offolni akarok, de ezt nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!