Létezik olyan, hogy a menstruáció szerint 9hetes, de valójában csak 7hetes a terhesség? Ki volt már így? És ez normális?
Simán lehet ilyen egy későbbi fogantatásnál. Meg folyamatosan változik. Hol nagyobb lesz, hol pont annyi, mint a számított kor.
Nálam vérzés szerint 6+6 hetesen petezsakot látott az orvos, és szívcső pulzálást. Akkor voltam méret alapján 5+2.
Azóta majdnem behozta a lemaradást. 😊
14+6 hkm
Az ovulációt úgy tudod kiszámolni, hogy a peteérés és a következő mensi közt van 14 nap. Tehát nem a ciklus 14. napja, hanem az utolsó nap mínusz 14.
Nekem is hasonló a ciklusom, és a mensi alapján 7 hetes, UH alapján 5 hetes volt. Eleve csak egy hét késés után lett a teszt pozitív.
A 12. heti UH alapján korrigálta a doki a szülés várható időpontját.
Hát igen. Szerintem van ilyen. Amit a természet így rendezett, néha a modern technika sem tud mindent meghatározni. Ezért szerintem fölösleges is. Ha késöbb fogant,hát késöbb fogant,így értelemszerüen kisebb is,ami szerintem normâlis. Bizzunk a legjobbakban.
Boldog babavárást mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!