Mekkora volt a kulonbseg?
Akinek EGYPETEJU ikrei szulettek es volt koztuk jelentos meretkulonbseg, mekkora volt? Mondjuk a 18.-30.het kozott.
Nekunk most sulyban 52% es majdnem 4 hetes lemaradas meretek szerint.
Jovo heten megyunk Pecsre egy ikres dokihoz, de nem tudom mit fog mondani, mert allitolag nem ikertranszfuzio
Tapasztalatokra vagyok kivancsi h akinek volt tetemes kulonbseg a babak kozott, azoknal hogy alakult vegul a dolog?
Facebook csoportok:
- Ikres anyukak
- Ikres kismamák és anyukák valamint adok-veszek csoport
Ezeket tudom javasolni, nagy létszámú, aktív csoportok. Itt ritka, hogy pont erre járjon egy ikres hasonló problémával, mint a tiéd. Nekem kétpetéjű ikreim vannak, így nem tudok segíteni a válaszban, de javaslom, hogy csatlakozz ezekhez a csoportokhoz, nagyon jók és hasznosak, támogató, segítő közeg minden probléma esetén!
:)
Nekem egypetéjűek a csajok, a 28. héten 100 g volt köztük a különbség. 36. hétre születtek 280 g különbséggel.
Nekem azt mondták, hogy 20%-os különbségig nincs gond, de ez jóval nagyobb nálatok. Mikor derült ki?
Ha nem ikertranszfúzió, akkor lehet még szelektív retardávcó.
Molnár doktorhoz mentek?
Hány hetes vagy?
Igazán nincs mit. Mire jó, hogy az ember kórházban fekszik es halálra unja magát korlátlan nettel. 🤣
Drukkolok mindkettőtöknek! Majd azért írj, hogy mi újság veletek! Kívánom a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!