Nórika 2000 kérdése:
Szerintetek fiú lesz vagy lány?
Figyelt kérdés
Keresztanyum szerint lent van és fiú lesz anya szerint viszont lány van még 3 hét hogy menjek ultrahangra2019. márc. 7. 17:06
11/20 anonim válasza:
Azért ne alapozz erre a 3 hét múlva levő időpontra se. Mi 4D-s UH-kra járunk, de a 18. héten még csak óvatos tippet kaptunk. Nem volt túl együttműködő a babánk :)
12/20 anonim válasza:
És még 3 hét?? Hol maradt a 18.heti uh??
13/20 A kérdező kommentje:
Hát igen biztos ami biztos 15.héten kértem időpontot és erre 21hetes leszek mire túl leszek a 18hetes vizsgálaton
2019. márc. 7. 20:03
14/20 anonim válasza:
En kerek voltam mint egy dinnye és kislány lett, barátnőm inkább hegyes és neki is lánya lesz :) ne vedd készpénznek, hogy megmutatja magát. 8 hónapos voltam mikor lányom megmutatta magát addig tűkön ültem, pedig éreztem hogy lány lesz :)
15/20 A kérdező kommentje:
Én is úgy érzem hogy lány lesz😊
2019. márc. 8. 12:08
16/20 anonim válasza:
Én nem éreztem, hanem konkrétan megálmodtam, hogy lány lesz. Nem is annyira álom volt, hanem egy érzés, ami belém hasított, fel is ébredtem rá hirtelen.
Sokáig a férjemnek sem mertem elmondani, mert olyan butaságnak tűnt (pedig ő lányt szeretett volna, nekem mindegy volt).
Tudom, hogy az ilyen tapasztalatokra sem lehet semmit alapozni, de nekünk tényleg lányunk lesz :)
17/20 anonim válasza:
Én azt éreztem, álmodtam, sztereotípiák alapján gondoltam, hogy fiú lesz de ez a gyerkőc itt mellettem eléggé kislánynak néz ki. :D
18/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek akinek már van és annak is aki még várja 😊
2019. márc. 8. 16:46
19/20 anonim válasza:
Minden szem mást lát,ne adj ezekre. kislányra tippelek
20/20 A kérdező kommentje:
3hét múlva ki derül és ha kíváncsiak vagytok megírom😊
2019. márc. 9. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!