Nem vagyunk már gyerekek, 31eves vagyok, második gyerek. Rendszeresen megkérdezik hogy terveztük vagy becsúszott??? Most nem azért de arra nem kíváncsiak hogy készült?
Tőlem sosem kérdeznek ilyen hülyeségeket, mondjuk én megválogatom kit engedek közel magamhoz, nincs sok ismerősöm, csak normális barátok.
2019. márc. 2. 12:54
12/26 anonim válasza:
Az akartátok vagy csak becsuszott? Mivel még 10 hetes vagyok volt olyan kérdés is hogy "megtartjátok?" hogy lehet ilyet kérdezni? Ja meg az hogy kislányt vagy kisfiút akartok?
2019. márc. 2. 13:02
13/26 anonim válasza:
Jesszus, ennyi fröcsögő-háborgó anyukát egy rakáson! :D :D :D
2019. márc. 2. 13:05
14/26 anonim válasza:
Azért te se bírtad ki, hogy ne böfögj ide valamit ahelyett, hogy csak szimplán tovább görgess ha nem tetszik valami. Nézz tükörbe kedves 13:05 :D
2019. márc. 2. 13:18
15/26 anonim válasza:
Mostanában sokan kiáltják világgá, hogy ők bizony SOHA nem akarnak gyereket. Szerintem ezért lett ebből kérdés.
Kisfiú /kislány kérdés is adja magát. Az öregekre jellemző a "beszólás" a gyerek neme miatt.
Egyben vagy még is tipikusan olyan, hogy látja, de inkább ténymegállapítás, mint kérdés.
Ezek a tipikus kérdések csak udvariaskodás. Amúgy hidd el keveseket érdekel. De ha nem kérdezné senki, akkor meg azért sírnál.
2019. márc. 2. 13:54
16/26 anonim válasza:
Jó basszus, persze kérdezzenek de nem mindegy hogy.. Ezektől én is falra másznèk... Szerintem ez nem fröcsögès, hanem idegesítő... Főleg ha egy nap 20 an megkérdezzik... Ez meg milyen már, hogy csak normális ismerősei vannak? A kollégákat, szomszédokat, sőt a rokonokat se magának választja az ember.
2019. márc. 2. 14:28
17/26 anonim válasza:
A 3.al vagyok terhes, es azzal jönnek állandóan hogy Huu atgondoltad ezt, nem irigyellek, 3 gyerekkel... kezdheted elorol megint, nem alszotok, sir, mert faj a hasa stb ...
Pedig 2 gyerek utan tudjuk mivel jár egy baba, megis nagyon várjuk, minden nehézséggel együtt ❤️
2019. márc. 2. 14:31
18/26 anonim válasza:
Engem ezek a kérdések egyáltalán nem idegesítenek, szeretek a témáról társalogni. 😊
Egyedül a sajnálkozást nem szeretem, amikor kiderül hogy kislàny (pedig azt is szerettünk volna mindigis).😅
2019. márc. 2. 15:58
19/26 anonim válasza:
Hehe ezek jók, kíváncsi vagyok nálam mi lesz :)
Én is világgá kürtöltem, hogy nem akarok gyereket, utálom őket, atmegyek a túloldalra.
Aztán megismertem életem párját és lám, alig várjuk hogy szülők legyünk :)
Szóval biztosan lesz pár kemény sztori, majd leirom, ha aktuális lesz :)
2019. márc. 2. 18:03
20/26 anonim válasza:
Már megszülzem a fiam, épp babakocsival sétáltunk mikor megállított egy utcabeli néni, hogy mi van benne, kisbaba? Én meg mondtam neki, hogy nem, kiskutya. Nem is értettem, hisz napi szinten találkoztunk mikor még kismama voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!