Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » IR-es vagyok, de mióta terhes...

IR-es vagyok, de mióta terhes vagyok annyira kívánós vagyok, hogy muszáj szegnem a diétát, emiatt lehet baj?

Figyelt kérdés
Korai terhesség
2019. márc. 2. 10:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nyilván lehet baj,ha nem lehetne,akkor nem kellene diétáznod,nem?

Egyébként túlsúlyos is vagy?Próbáld kerülni a finomított dolgokat,inkább egyél gyümölcsöt.

2019. márc. 2. 11:09
 2/11 A kérdező kommentje:
már több hónapja diétázom 11 kg-ot fogytam. 162 cm vagyok és 57 kg.
2019. márc. 2. 11:14
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem muszáj megszegned a diétádat...
2019. márc. 2. 11:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Már vártam az ilyen válaszokat..
2019. márc. 2. 11:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor a súlyod már tényleg ideális,de ha nem tartod a diétát,abból lehet még baj,hiszen a neheze csak ezután kezdődik.
2019. márc. 2. 11:21
 6/11 A kérdező kommentje:
Terhességi cukorra, vetélésre, mire gondolsz?
2019. márc. 2. 11:22
 7/11 anonim ***** válasza:
A terhességi cukorra gondoltam,"csak".
2019. márc. 2. 12:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, baj lehet. Én is IR-el kezdtem, már egy éve diétáztam, sokat fogytam, és mire a terhességhez érkeztünk nekem is kínszenvedés volt, kívánós voltam/vagyok, ahogyan te is. De engem nagyon szigorú diétára fogtak, már 15 hetesen volt korai cukorterhelésem, majd a 25.héten is, a korai nagyon rossz lett, és még a 25.heti is rossz értéket mutatott (úgy, hogy full betartom a diétát). Szóval az a gond a terhességgel, hogy még a diéta betartása mellett is lehetnek olyan magas cukraid, mint a hétszentség. Én ezért betartom, bármilyen nehéz is, én is konkrétan sírni tudnék napi szinten a diéta miatt, de muszáj kibírni, mert látom, hogy még diétával is neccesek az eredményeim... Úgyhogy tudom, hogy nehéz, nem is akarlak lecseszni, de sajnos lehet a magas cukrokból baj. De kérj te is egy korai cukorterhelést, és akkor megtudjátok mennyire "vészes" a helyzeted, hátha neked engedélyeznek kihágásokat, nekem sajnos el kell felejtenem.
2019. márc. 2. 16:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Lehet baj!

Miert nem vagy kepes tartani?

2019. márc. 2. 17:05
 10/11 A kérdező kommentje:
a 16:30as valaszolonak nagyon koszonom, csinaltatok egy ilyet, a cukrom nem volt sosem magas, 3,7 4,9 korul. De figyelek es koszonom. Eddig tartottam szigoruan, most egy langos lecsuszott vagy egy sajtburger, egy kis tejberizs es nagyjabol ennyi. Ezenkivul probalom tovabbra is tartani. Az utolso valaszolo es hozza hasonlo valaszokat nem is ertem..nyilvan ha a doki azt mondja, hogy rossz a cukrom szigoruan tartani kell, persze fogom tartani, ezert kerdeztem, hogy lehet e baj, veszelyes e, igy utanajarok a cukorterhelesnek, mivel volt aki ertette a kerdest es ezt tanacsolta. ;)
2019. márc. 2. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!