11/13 anonim válasza:
Fura. A mélyen tapadó lepénynek pont az a lényege hogy túl közel van a belső méhszájhoz es nem biztos hogy ezért jó a tapadás. Meg nem mondom hogy hány centi volt mire jó lett. Addigra hátsó falon tapadt rendesen nem volt barnázás sem. A kettő együtt 19. hétre következett be. Viszont nekem szigorúan kellett feküdnöm mivel gyakorlatilag a 12. héten a belső méhszájon tapadt a lepény. Ezert a letörős baleset.
12/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ahány orvos annyi válasz.Az elejen is barnaztam kétszer előfordult,hogy veres is volt.A dokim akkor szigorú fekvést mondott.Igy is volt.A 12.heten egy masik orvosnal voltam aki aut mondta érinti a mehszajamat.O akkor azt mondta nem kell szigorúan feküdnöm.A 15.heten egy 3.orvosnál voltam,mert közben az enyém lebetegedett,ő akkor azt mondta már nem érinti a mehszajat.
Most hétfőn ugyan az az orvos nézett még,és azt mondta bár már nem érinti,de melyen van és azért van a barnazas.
Nyilván fekszem és pihének amennyit tudok,nem emelek stb..Nagyon remélem hogy hamarosan elmúlik,mert így csak idegeskedek van.Hiaba mondjak,hogy nem kell vele foglalkozni
2019. márc. 2. 15:18
13/13 anonim válasza:
Pihenj amennyit tudsz. Nagyon megéri!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!