Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik már voltak várandósok,...

Akik már voltak várandósok, az éjszakai alvás nektek is nehéz volt és/vagy nem ment?

Figyelt kérdés
Nem jó se jobb oldalt, se bal oldalt, se háton nem kényelmes, hason meg aztán pláne nem. Egész éjjel csak forgolódok. Ez normális? Még csak 6 hetes vagyok.
2019. márc. 1. 08:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Én megtalaltam ugyan a kényelmes pózt de aludni azt nem tudtam. A hormonok..
2019. márc. 1. 08:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Ilyenkor főleg a hormonok miatt, sokminden normális. Én mondjuk pont, hogy állandóan aludtam volna. Az utolsó 3-4 hónapban volt gond az alvás de eleve nyár volt, a meleget meg nagyon nem bírtam terhesen.
2019. márc. 1. 08:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak azzal volt gondom hogy nagyon fájtak a melleim amikor fordultam mindig felkeltem rá most 10 hetesen már ezzel sincs gondom végig alszom az éjszakát
2019. márc. 1. 10:16
 4/9 A kérdező kommentje:

Aludni én is tudnék, akár egész nap is. De éjszaka az rettenetes. Oldalt fekve is kényelmetlen, háton fekve úgy érzem feszül húzodik ahasam. Hason meg már nem is megy az alvás.

Akkor kikell birnom.. Érte mindent! 😊

2019. márc. 1. 11:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is egész nap tudnék aludni és el is alszom mikor lefekszem, de szinte óramű pontosan éjfélkor megébredek és utána reggelig pörgök az ágyban és próbálok visszaaludni.

23 hetes vagyok, így nem hiszem, hogy már el fog múlni szülésig. Gondolom ez a szoktatás, hogy éjszaka is fel kell kelni a babához :)

2019. márc. 1. 16:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Hónapok óta nem aludtam egy jót.Sem nappal,sem éjjel.Csak az oldalamon tudok feküdni,tehát 2 lehetőségem van választani.A folyamatos pisilési inger pedig csak fokozza a kialvatlanságot.

Szokj hozzá,később sem lesz jobb...sőt!

De a babáért mindent😊

36+3hetes kismama

2019. márc. 1. 18:38
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a válaszokat.

Hamarosan a kezetekben tarthatjátok a kis csodátokat!

Én is mindent elviselek Ő érte. Még az egész napos hányingert is! Mármost Ő a mindenem!! Alig várom hogy láthassam jövő héten!

Mindenkinek ment a zöld pötty!

2019. márc. 1. 19:36
 8/9 anonim ***** válasza:
36.héten járok, de eddig sosem volt gondom az alvással. Igaz hason nem megy, háton fekve szédülök, de az oldalaimon siman jó. Pisilni se kelek fel szinte soha.
2019. márc. 2. 10:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem az elalvás volt a nehéz. Az volt a gond hogy nehezen találtam meg azt a pózt ami kényelmes lett volna nekem, és emiatt csak fáradtabb voltam, főleg ha már 3 órán át forogtam az ágyban. Meg persze az első hetekben amikor érzékeny voltam a szagokra, meg kívánósabb voltam akkor mindig arra ébredtem fel hogy enni akarok valamit, és utána már nehezen aludtam el. Vagy amikor hirtelen elkapott egy hányinger, és vagy kidobtam a taccsot vagy csak inger volt de hányás nem és utána sem bírtam elaludni. Na meg arról nem is beszélve hogy a szagok voltak azok amik zavartak. Amikor már nőtt szépen a pocim és már 5-6 hónapos voltam na akkor jött az igazi kínlódás a hasam miatt. Akkor már nem bírtam elaludni, de ha sikerült akkor nagyon jól aludtam. A párom akkor költözött át a másik szobába lévő ágyra mert ahogyan mozgolódtam ő sem bírt aludni rendesen, és sokkal fáradtabbak voltunk mindketten. Amikor rászoktunk a külön alvásra akkor én is könnyebben eltudtam aludni, szépen eltudtam terülni az ágyban és könnyebben elaludtam, a párom meg pillanatok alatt így hogy nem mozogtam mellette és ő is sokkal pihentetőbben tudott aludni.

Amikor már megszületett a kislányunk akkor újra egy ágyban aludtunk.

2019. márc. 4. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!