Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhesseg eseten...

7 hetes terhesseg eseten normalis?

Figyelt kérdés
Ha felulok beszur a hasam alja, sokat gorcsol es a vesemnel is a derekam fele sugarzik ez a gorcsos fajdalom. Egyelore ez aggaszt a legjobban, nehogy baj legyen..a tobbi tunet hanyinger, emelyges, mellfeszules, szekrekedes, faradtsag is fennall..de ez a gorcs idegesit, baj lehet? vagy normalis?
2019. febr. 27. 12:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Na hat akkor mar értek mindent. A tied 375 (0.375mg) mikrogram folsavat az enyem 3000et tartalmaz. (=3 miligram) A napi ajanlott 600-800mikrogramhoz neked kettot nekem kb negyedet kellene szedni, csak az enyem olyen pici, hogy eselytelen elnegyedelni de lehet kiprobalom. Koszi!
2019. febr. 27. 15:04
 12/14 A kérdező kommentje:
akkor kettot kene szednem, de hogy, ha a magnezium es a folsav kozott 4 ora teljen el 🤔
2019. febr. 27. 15:07
 13/14 anonim ***** válasza:
En nekem hanyni kell a progeszterontol, igy en pl. azt kb hajnali 4kor veszem be mikor felkelek pisilni meg delutan a masik adagot.
2019. febr. 27. 19:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Nekem attol nincs bajom pedig 3x1 et szedek
2019. febr. 27. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!