Létezik olyan, hogy a méhlepény "vándorol"? Eddig mellső fali volt, most meg a doki azt mondta, hogy hátsó fali.
Szerintem ilyen nem létezik. Olyan van ugyan, hogy alul tapad meg a méhszájhoz közel a méhlepény, és a méh növekedésével feljebb húzódik, de ha már egyszer megtapadt elől, akkor levált, és hátra ment megtapadni ?!
Szerintem egyszerűen csak elírta valamelyik alkalommal.
Szia!De igen,vándorol.Nekem pár hete túl lent volt,így szigorú pihenésre voltam ítélve,de most "feljebb" van,hála az Ègnek!
Könnyü szülést,sok boldogságot!!
1. vagyok. Utolsó válaszoló! Ha figyelmesen elolvastad a válaszomat, láthattad, hogy lentről felfelé vándorolhat, de elölről hátulra ( ahogy a kérdező írta ) szerinted hogy tudna?! A kérdező ugyanis ezt kérdezte.....
Lentől felfelé is csak úgy tud, egyébként, hogy a növekvő méh fala húzza magával a hozzátapadt méhlepényt.
39 hetesen szerintem már nem tud vándorolni.
Nekem a 14. héten hátsó falon volt, a 18. héten már mellső falon, azóta ott is van.
De szerintem a terhesség vége felé már nem tud vándorolni, itt valami félreértés, elírás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!